Támogatnád a külön élő gyerekedet pénzzel ebben az esetben?
Egyik gyerek albérletben él, állami alkalmazott, kb 250 ezres nettóval.
Van egy pasija, akinek nem állandó a jövedelme, vállalkozó.
Arra panaszkodik, hogy az áremelkedések miatt nem tudnak megélni.
Ennek ellenére a pasi autóval jár dolgozni, dohányzik(nem tölti).
A másik testvér a szülőkkel lakik, betegsége van, nem tud normál munkahelyen dolgozni.
Az albérletben élő testvér arra hivatkozik, hogy ha a beteg testvért támogatják, akkor neki is kijárna az anyagi segítség.
A szülő felajánlotta, hogy az albérletben élő gyerek költözzön haza, de nem akar.
A szülők és a beteg gyerek takarékoskodva élnek, nem szórják a pénzt.
Lehet mindenkinek véleménye, de nekem is van arról, mi a parazita.
Én nem az államból élek.
Ezzel az erővel minden nő/férfi, akit a párja tart el, az egy parazita.
Tudom sokan irigylik az ilyen embereket, mert őket senki nem támogatja, vagy rosszindulatból illetnek másokat ilyen jelzőkkel.
Én csak nem is választottam ezt, nekem ezt dobta a gép.
Írtam én bárhol is, hogy én mintapélda vagyok?
Te sem dolgoztál még otthonról.
Ahhoz nyugodt környezet kell.
Anyám alkoholista, kiszámíthatatlan a viselkedése.
Van, amikor lazább, máskor dühöngő.
Ehhez saját élettér kell.
De annyira nem állunk jól, hogy saját lakást kapjunk.
Húgom is pontosan ezért ment el innen, mert nem bírna így élni, szerintem ezzel a fiúval sem szeretik egymást, hanem az volt neki a lényeg, hogy elmenjen.
Viszont a szüleinket valakinek gondozni is kell majd, ha megöregednek.
De hogy akarod gondozni őket, mikor az ajtón nem tudsz kilepni és egy forintot nem vagy képes megkeresni? Te viszed őket orvoshoz és veszed meg a gyógyszereiket? Ezt te sem gondolod komolyam, ugye?
Látom, mindenre van kifogásod. Nyugodt élettér? Szerinted akinek gyerek mellett van ilyen munkája, annak van rá nyugodt élettere? Ne röhögtess. Csak a kibúvókat keresed.
Nyakam rá, hogy még csak diagnózisod sincs. Esetleg pszichológusnál voltál 1-2 alkalommal.
Ki tudok menni a lakásból, csak hosszú időre nem.
2-3 óra nem gáz.
Bevásárlás, orvos, stb, ez még menne.
8-10-12 óra már nem, és idegen helyen aludni sem tudok, csak ha van saját fürdő, amit csak, én, használhatok.
"2-3 óra nem gáz."
Most még. De 10 év múlva? Kezeletlenül ez súlyosodni fog ám.
"Bevásárlás, orvos, stb, ez még menne."
Ne menne, mert a bevásárláshoz PÉNZ is kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!