Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen gyermek kudarcnak...

Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?

Figyelt kérdés

28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.

Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.

2023. máj. 17. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
29%
De más melót sem keres, teljesen mindegy, a kérdésben szereplő ember egy csódtömeg és kész. Teljesen mindegy, ha nem próbálkozik, csak él és eltartatja magát ennyi idősen. Munka mellett is lehet ám tanulni. Ja ahhoz akarat kéne?
2023. máj. 18. 23:02
 72/77 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy sokan jönnek a gyári munkával:

Nem kötelező olyat végezni, ha van más. És a mai világban mindenkinek millió lehetősége van:

-Elköltözni oda, ahol van jobb munka

-Külföldi munka

-Online munka

De amúgy futár meg egyéb munkák már vidéken is vannak. Az egész akarat kérdése. Szerintem bármelyik elfogadható megoldás, de az nem, hogy egy 28 éves ember otthon mereszti a seggét és anyuci pénzén él. (Kivéve persze, ha olyan betegsége van, ami mást nem tesz lehetővé, de a mai világban ez is ritka)

2023. máj. 19. 10:38
 73/77 anonim ***** válasza:
0%
73 ugyanezt mondom, mégis le lettem pontozva. Miért szégyen az ha egy diplomás más munkát végez? És ha negyvenéves koráig nem tud elhelyezkedni, addig máson élősködik?
2023. máj. 19. 11:27
 74/77 anonim ***** válasza:
62%

Őt nem az adófzetők tartják el, ellenben a gyerekgyártókkal, akik az államon élősködnek, többek között ezért sem tud megélni sok fiatal.

2023. máj. 19. 11:36
 75/77 anonim ***** válasza:
24%
74. Bocsi, de a szülei is adófizetők, és ők tartják el a kérdésben szereplő embert. Amúgy abban igazad van, jelenleg nekem sincs még gyermekem, szeretnék, de nem úgy, hogy más tart el. Nem értek egyet azzal sem, hogy a 25 év alattiak ne adózzanak. MIért is ne?
2023. máj. 19. 11:42
 76/77 anonim ***** válasza:
24%

A saját pénzéből mindenki azt tartja el, akit akar.

Sokan az élettársukat tartják el, az sokaknak elfogadottabb.

Na ezzel szemben vannak jómódú családok, ahol a nő nem dolgozik, szüli sorban a gyerekeket, és kapják a támogatást, meg adókedvezményt.

Ezért egyedülállóként az albérlet is luxus.

Nekem volt ismerősöm nő, életében nem dolgozott, mert ő anya és feleség, neki joga van mással eltartatni magát, bezzeg a fiát állandóan b-sztatta, a lányának meg azt mondta keressen pénzes pasit.

Én úgy gondolom, amíg nem az állam pénzel valakit, addig nincs köze hozzá másoknak, de valamiért nálunk sokan szeretik megbélyegezni a másikat.

2023. máj. 19. 11:53
 77/77 anonim ***** válasza:
3%
Egy két pofon jól megverni! Ki rugdosni dolgozni!
2023. máj. 22. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!