Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?
28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.
Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.
Amúgy sokan jönnek a gyári munkával:
Nem kötelező olyat végezni, ha van más. És a mai világban mindenkinek millió lehetősége van:
-Elköltözni oda, ahol van jobb munka
-Külföldi munka
-Online munka
De amúgy futár meg egyéb munkák már vidéken is vannak. Az egész akarat kérdése. Szerintem bármelyik elfogadható megoldás, de az nem, hogy egy 28 éves ember otthon mereszti a seggét és anyuci pénzén él. (Kivéve persze, ha olyan betegsége van, ami mást nem tesz lehetővé, de a mai világban ez is ritka)
Őt nem az adófzetők tartják el, ellenben a gyerekgyártókkal, akik az államon élősködnek, többek között ezért sem tud megélni sok fiatal.
A saját pénzéből mindenki azt tartja el, akit akar.
Sokan az élettársukat tartják el, az sokaknak elfogadottabb.
Na ezzel szemben vannak jómódú családok, ahol a nő nem dolgozik, szüli sorban a gyerekeket, és kapják a támogatást, meg adókedvezményt.
Ezért egyedülállóként az albérlet is luxus.
Nekem volt ismerősöm nő, életében nem dolgozott, mert ő anya és feleség, neki joga van mással eltartatni magát, bezzeg a fiát állandóan b-sztatta, a lányának meg azt mondta keressen pénzes pasit.
Én úgy gondolom, amíg nem az állam pénzel valakit, addig nincs köze hozzá másoknak, de valamiért nálunk sokan szeretik megbélyegezni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!