Ez mennyire számít normálisnak ?
Egyszerű utálom hogy a szüleim ilyen buták és tanulatlanok rosszul vagyok tőlük (igen cigányok vagyunk ).
Másrészről rendesen undorodom a cigányoktól nem bírom el viselni a társaságukat , azt a nagyképű bunkó arrogáns es primitív természetűket/viselkedésüket.
A szüleim is pont ugyan ebbe a kategóriába tartoznak , nem tudnak normálisan beszélni primitívek folyamatosak Ordibálnak es fajtalan szavakat használnak
Szerintetek normális vagyok ? Normális az érzéseim a szüleim /rokonaim es minden cigány származású ember felé?
Tényleg nem tudom hogy most velem van a baj hogy ilyen értékesek vannak bennem a szüleim felé is vagy mindenképp keresnem kellene egy szakembert aki segíteni tudna rajtam ?
azért, mert valaki buta és tanulatlan, nem jelenti azt, hogy cigány is.
szerintem semmi baj nincs veled, gondolom tini is vagy, ilyenkor alakul a saját személyiség, lázadó kor, stb.
én is be tudok sokallni a szüleimmel felnőttként, és én sem értem a viselkedésüket sokszor, kiakasztanak, pedig nem cigányok és nem is tanulatlanok.
Normális.
Az egyetemen volt cigány csoporttársnőm, de ő pont ezeket mondta.
Gyűlölte a közeget, hogy neki nőként az "lenne" a dolga, hogy szüljön 4-5-9 gyereket, stb.
Úgyhogy tanult, mint a veszett ördög, hogy kitörhessen onnan. Egyetem alatt dolgozott, hogy még véletlenül se kelljen visszamennie. Egész szép eredménnyel diplomázott és most külföldön ápolónő.
Ismertem olyat akinek az apja cigány, az anyja fehér ember. Utálta az apját és azt hogy ő f élig cigány. Nem tudom pontosan hogy miért, de valószínűleg azért amiért te is. Ő egyébként egyáltalán nem követte az ilyen szokásokat, ha nem lett volna színes a bőre megnem mondtam volna róla hogy félig cigány.
Gimi után elment a szülőfalujából, valószínűleg hogy kikerüljön abból a közegből.
A munkahelyemen dolgozom pár cigánnyal, rendes dolgos tiszta arcok.
Ők nagyon sokat szenvedtek az előítéletek miatt, amit a beilleszkedni képes társaik miatt, ezért utálják ők is a cigányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!