Hány éves korig számít még "normálisnak" ha valaki a szüleivel él még? (Vagy ez nem ilyen egyszerű?)
Szerintem nincs felső korhatár, én 24 vagyok és anyámmal lakunk egy házban.
Mikor elkezdtem dolgozni, mondta havi 50eFt ot adjak neki oda és ennyi, a többi én elköltöm a maradékot meg rakom félre.
Manapság nem ciki, annak viszont szörnyű lehet akiknek olyanok a szülei, hogy isznak pl, vagy túrják kifele, mintha nekik könnyű lett vna anno (valszeg könnyebb volt mint manapság).
Addig maradjon a gyerek ameddig csak lehet, mert albérlet nagy lehúzás, azt a pénzt inkább tegye félre a saját házához.
engem zavar. ISZONYÚAN megalázónak érzem, pedig senki nem így gondolja. 25 vagyok... de tavasszal hitelt veszek fel és rendbe dobok egy kis tanyát és oda ki fogok költözni. Szüksége van az önbecsülésemnek erre, hogy ne köpjem magam szembe.
(természetesen itthon is takarítok, főzök, vásárolok, fizetek, magamra mosok, stb. nem "élvezem a mamahotelt")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!