Nálunk:A nagyobb fiam 3 a kisebb 1 éves.Még meztelenkedünk egymás elött.Tehát vetkőzök,öltözök fürdök együtt a fiaimmal is.De a nagyot már inkább egyre többet az apjára bízom.Ő tanítja tisztán tartani a futyijét.
Szerintem négy öt éves korában elkezdek leszokni arról,hogy pucéron lásson.
Ha lesz lányom kb nála is ezt a kort gondolom ideálisnak,hogy már ne lássa az apját pucéron.De a fiú testvéreitől is külön fog már fürdeno,valószínüleg ah elejétől.
Mi a gondod,mi zavar?Valamiért csak feltetted a kérdést.
2018. ápr. 6. 22:11
3/9 anonim válasza:
Se otthon se máshol nem mesztelenkedek/mesztelenkedünk.
2018. ápr. 7. 01:01
4/9 anonim válasza:
Gyerekkoromban otthon nem igazán volt meztelenkedés bár felsőt simán átvettünk egymás előtt anya is nővéreim is.
a fiam előtt kb 6éves koráig voltam néha meztelen.De ez nem azt jelenti hogy csupaszon tettem vettem a lakásba.
a lányom most 12 simán kijövök a fürdőből ruha nélkül szóval mincs bemne semmi.
Igazából nem tabu.De úgy vettem észre a nők nem annyira szégyenlősek mint a férfiak.
2018. ápr. 7. 07:12
5/9 anonim válasza:
Simán vagyok bugyiban + melltartóban anyám meg bátyám előtt, anya is előttem, de ő bátyám előtt már nem. A bátyám is van, hogy csak alsógatyában járkál a nagymelegben (bent a házban, nyilván :D). Teljesen meztelenek viszont nem vagyunk egymás előtt.
(bocs a szóismétlésért)
2018. ápr. 8. 19:48
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell ilyeneket aggódni. Ha abban nők a gyerek hogy család előtt semmit nem kell szégyellni akkor azt szokja meg. És ne ággyal isten valamelyik szülővel valami történik és majd nem mert a gyermek a másik szülőkhöz fordulni a kamaszkori problémákkal..abból lehet baj. Gyermeked szíved alatt hordtad belőled egy darab. Nem értem miért ne láthatnak vagy láthatnád. Tested ből etetted. Nekem ez nonszensz
2018. ápr. 9. 21:13
7/9 anonim válasza:
Egyénfüggő. Ha valaki szégyenlős, akkor az a normális, ha eltakarja magát. Ha valaki nem az, akkor meg nem fog bujkálni. Az a lényeg, hogy addig normális a dolog, amíg egyik félnek sem okoz kellemetlenséget. Az egy fedél alatt lakóknak nemcsak a saját kényelmükkel kell foglalkozni, hanem tiszteletben kell tartani a többiek érzéseit is. Ha pl egy anyuka szeret pucérkodni, ám tegye. De ha a kisfia huszonéves lesz, és kényelmetlenül érzi már magát ettől, akkor illik elkerülnie az ilyen helyzeteket, és akkor pucérkodni, amikor a fia nem látja. De ha a fiát nem zavarja, meg őt sem, akkor nincs gond. Normális ember nem hozza a szeretteit kellemetlen helyzetbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!