Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen gyermek kudarcnak...

Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?

Figyelt kérdés

28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.

Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.

2023. máj. 17. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
17%
semmire kellő !!!
2023. máj. 17. 09:32
 12/77 anonim ***** válasza:
40%

Miért menjen dolgozni, amikor anyuka asszisztál a lustaságához?

Az én gyerekem nem tespedne otthon, az is fix, vagy elmegy dolgozni, vagy megoldja magának a lakhatását - máshol.

Nekem is van diplomám, nem dolgoztam benne, viszont 23 éves korom óta csinálok mást, de eszem ágában nem volt hátradőlni és elvárni, hogy eltartsanak.

2023. máj. 17. 09:37
 13/77 anonim ***** válasza:
90%
9, miért szerinted akinek nincsenek barátai, ki se mozdul, csak ül otthon, az nem beteg?
2023. máj. 17. 09:51
 14/77 anonim ***** válasza:
10%
19 éves korom òta abbòl élek amit ùùùtálok mint a sz@rt. Most 37 vagyok. Ez van, különben nem zabálok meg lakok.Különben is kinek a tökevirága ez a kis patkány hogy ő nem megy gyárba dolgozni mert mamahotel? Anyu meg ... Ez van amikor gyerekek csinálnak gyereket.
2023. máj. 17. 09:51
 15/77 anonim ***** válasza:
28%
Így igen. Ha otthon élne, de lenne állása, próbálna előrébb jutni, akkor más lenne a helyzet. Bár, még változhat.
2023. máj. 17. 10:03
 16/77 anonim ***** válasza:
28%
De igazából a szüleid se értem, hogy miért hagyják ezt
2023. máj. 17. 10:05
 17/77 anonim ***** válasza:
32%
Nem könnyű pályakezdőként elhelyezkedni és a diploma is valami, szerintem bele fog majd rázódni a nagybetűs életbe a fiatal. Gyárba nem is engedném diplomával.
2023. máj. 17. 10:16
 18/77 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 2016-ban 27 évesen lett hosszútávú munkám, addig nagyon rossz helyzet volt elhelyezkedéshez, ennek ellenére diploma nélkül - ellátáshoz szükséges közmunka kivételével - ugyanúgy én sem vállaltam el bármit az eszemmel és a szakmámmal, anyám mégsem beszélt így, nem szidott engem az interneten! Azóta pedig már büszke rám, mert még egy szakmát letettem és gyermekvédelemben dolgozok.
2023. máj. 17. 10:20
 19/77 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem még semmi sincs veszve!

Van diplomája, erősítse otthon a nyelvtudását és mehet SSC-be vagy bármiféle ügyfélszolgálatra.

Vagy tanuljon ki egy gyors szakmát és menjen el abba dolgozni, aztán majd alakul minden.

Az, hogy otthon lakik nagyon jó, mert ha majd dolgozik és keres, akkor így tud félre rakni, pénzt gyűjteni és ha akár a majdani munkájából kifolyólag összeismerkedik valakivel és párkapcsolata lesz, akkor a spórolt pénzből mehetnek majd közös albérletbe vagy vehetnek vidéken valamit és léphetnek tovább.

Nem kellene úgy beállítani ezt, mintha a világ vége lenne, még túl fiatal ahhoz.

De kezdjen magával valamit és induljon el tök mind1, hogy merre, csak vágjon bele, aztán majd jönnek az ötletek és a lehetőségek!

Mindenki életre való, hiszen másképp meg sem született volna. :)

És nincs kudarc, hanem csak leckék és megoldásra váró feladatok...

Sose a más életét nézze, hanem csakis azt, hogy önmagához képest hogyan tud fejlődni és hogyan tudja megvalósítani a kitűzött célt.

Mert kell egy cél és akkor lesz hova haladni is!

2023. máj. 17. 10:20
 20/77 anonim válasza:
17%

Velem is hasonló volt ilyen koromban, leszámítva, hogy dolgoztam. De barátaim nem lehettek a szüleim miatt, mert bárhová is jártam, be kellett számolnom hol voltam. Ehhez semmi kedvem nem volt, így inkább nem mentem sehova.

Munkaidőben kellett megoldanom a szexet is, HIV-es is lettem emiatt, de legalább a szüleim boldogok a saját kis burkukban.

2023. máj. 17. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!