Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen gyermek kudarcnak...

Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?

Figyelt kérdés

28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.

Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.

2023. máj. 17. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 E-Zsolesz válasza:
43%
Annak van igaza, hogy így beszélni - és mellette másoknak ennyi rövid sztoriból ismeretlenül - nagyon gáz!
2023. máj. 17. 10:31
 22/77 anonim ***** válasza:
87%

20-as: ne haragudj, de ezzel semmit sem segítesz.

Teljesen természetes dolog, ha egy gyerek az anyjával lakik, amíg nem találja meg a saját útját.

Ismerek olyat, aki évtizedek óta albérletben él többedmagával, mert korán elköltözött otthonról és hiába dolgozik, de sehová sem halad és otthonról hordja a kaját meg a keresetkiegészítő zsebpénzt - szóval ennél sokkal gazdaságosabb, ha a kérdező otthon lakik, amíg nem szedi össze magát a továbblépéshez.

Egy anyának mindig a gyereke marad a gyereke akárhány éves legyen is.

Annak meg semmi értelme, hogy diplomával elmenjen takarítani a gyerek vagy gyárba, mert az önbecsülésének annyi lesz és akkor meg minek diplomázott le?!

Nem kell feltétlenül tönkre menni mindenkinek, ha nem muszáj...

23/77 anonim ***** válasza:
93%
21! Azért mert hiv-et kaptál el, azt ne kend a szüleidre, mert az a saját hülyeséged. Védekezni kellett volna.
 24/77 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Teljesen mind1, hogy minek számít!

Nem az a fontos, hogy minősítsük vagy címkéket és negatív jelzőket aggassunk rá, hanem az, hogy induljon el, éljen, találja ki, hogy mit akar és érjen el egy célt!

Nem mindenkinek egyenes az útja és nem mindenkinek megy minden simán.

Engedd el ezt a "büdös a munka, mi?!" gondolkodást és a mamahoteles szóhasználatot, mert nincs is olyan, hogy mamahotel, ezt valami családjával összevesző albérletező találhatta ki, a többi meg terjeszti az igét, szóval nincs mamahotel, hanem CSALÁD van és a gyerek családi körben él akárhány éves is.

Majd lesz saját családja és akkor meg abban fog élni.

De ehhez el kell indulni és ki kell mozdulni !!

Az élet a cselekvést jutalmazza és támogatja..

2023. máj. 17. 10:40
 25/77 anonim ***** válasza:
81%
Nem kudarc, állj talpra hamar azt kívànom!
2023. máj. 17. 10:50
 26/77 anonim ***** válasza:
8%
23 vagyok! A 20-asnak szólt amit írtam, rosszat gépeltem. Azért nem kell besértődni és lepontozni Xd
2023. máj. 17. 10:58
 27/77 anonim ***** válasza:
81%
Nem lehet ilyen kategorikus ítéletet mondani. Sok függ a családi-szülői háttértől, hogy milyen nevelést kapott, milyen példákat látott, mennyire ismeri az élet valóságát. Az elköltözés egyáltalán nem szükségszerű, ha nincsenek kényszerítő körülmények. A személyiségnek szinte minden elemét örököljük, az elemek és a tényleges életkörülmények kombinációja vezet az eligazodáshoz. Így aztán sokan vannak, akik csak téblábolnak és jó esetben 40 éves koruk körül kerülnek olyan élethelyzetbe, mint mások 25 évesen. Aztán vannak "ügyesek", akik rájöttek arra, hogy dörgölődzni" kifizetődő, de ettől az ő megítélésük még nem lesz egyértelműen pozitív.Egyébként is, egy gyerek semmiképpen nem kudarc, sőt.
2023. máj. 17. 11:01
 28/77 anonim ***** válasza:
28%

Ismerek ilyet, nem is egyet.

Olyat is, akinek két diplomája is van, aspergeres, nem társasági ember, kapcsolatai nincsenek.

Érthető, ha gyárban nem akar dolgozni 5-7 év felsőoktatás után, buta, 8 általánost végzett, gyerekgyártók között, akik még adókedvezmény miatt többet keresnének tőle.

2023. máj. 17. 11:21
 29/77 anonim ***** válasza:
67%
28! Gyermektelen vagyok, a szakmáimba nem vettek fel, és gyárban dolgozom. Húzz bőrt a fogadra, és ne nézz le másokat, mert majd pofára esel a magas lóról!
2023. máj. 17. 11:28
 30/77 anonim ***** válasza:
38%

Én sem értem honnan jön ez a "mamahotel" kifejezés.

A szülei háza magántulajdon, na már most ha van házam én döntöm el ki lakhat ott.

Még a CSOK paraziták az államot pumpolva oldják meg a lakhatást.

Másokon élősködnek.

2023. máj. 17. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!