Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen gyermek kudarcnak...

Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?

Figyelt kérdés

28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.

Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.

2023. máj. 17. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként ha dolgozna se tudna megélni, ezért is mennek sokan külföldre, nem érdemes itthon dolgozni egyedülállóként.
2023. máj. 17. 14:23
 42/77 anonim ***** válasza:
62%
Te vagy az, aki 28 évesen még gyereknek érzed magad?
2023. máj. 17. 14:24
 43/77 anonim ***** válasza:
64%

Aki ma dolgozik, még az sem tud egyedül kifizetni egy albérletet hacsak nem valami programozó-mérnök-orvos vagy más átlagon felül kereső, de az átlag dolgozó bizony nem, max. ha másokkal osztozkodik!

De akkor meg már inkább lakjon a saját anyjával, semmint idegenekkel avagy idegen főbérlő úri kedvének kitéve illetve annak erőn felüli összegben tejelve.

Másrészt meg ha nincs is munkája, de nem biztos, hogy akkor már egész nap döglik otthon. Lehet, hogy besegít az anyjának a házimunkába avagy mindent megcsinál a ház körül stb szóval nem kell pár mondat alapján elítélni a családjával élő gyereket!

2023. máj. 17. 14:58
 44/77 anonim ***** válasza:
57%
Mennyi s#ggszagú gyárfétises,te jóisten :D, Lehetséges az is,hogy valami pszichés betegség miatt nem társasági ember,szorong,stb,de az is lehet,hogy csak lusta,aki mindenáron kerülni akarja a munkát. Ahhoz sem lenne köze senkinek,csak neki,és az anyjának,de erre most sok sztahanovista,rengeteg önérzettel,0 empátiával kiv#rheti.
2023. máj. 17. 15:11
 45/77 anonim ***** válasza:
75%
Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki élvezi a szülőknél lakást 20 éves kor felett. Én is sokáig otthon laktam de utáltam csak nem volt pénzem még szobát sem fizetni Bp n. Barátot nehéz találni legalább is olyat aki igaz. Munkát mondjuk kereshetne, mindegy milyet.
2023. máj. 17. 15:48
 46/77 Szervizmérnök úr ***** válasza:
68%

Nekem inkább az kicsit érdekes, hogy némelyik válaszoló mintha magára venné a történetet, sértésnek a véleményeket.

Volt nekem is olyan osztálytársam, tőlem valamivel jobb lehetőségei lettek volna, mégis hajléktalanként lófrál az utcán, illetve ami ellátáshoz jut, a mi adónkból származik, amit vállalkozóként én is fizetek, meg mások is. Őt ilyen "önállóságra" nevelték a szülei.

2023. máj. 17. 16:03
 47/77 anonim ***** válasza:
22%

Nem olvastam vegig a kommenteket, de az nem lehetseges, hogy a 28 eves otthonrol dolgozik, mint programmer vagy konyvelo vagy valami hasonlo?

Es a mamahotel lehet, hogy mindkettonek kellemes, anyucinak, mert a fiu besegit anyagilag, ugyanakkor a fiunak ez kevesebbe kerul, mintha albit fizetne.

Mindaddig, amig lehetetlen egy egyedulallonak onallo lakhatast szerezni/fizetni es megelni az albiban, es veszekedes nelkul jol kijonnek egymassal, addig nem ciki a mamahotel.

2023. máj. 17. 16:24
 48/77 anonim ***** válasza:
18%
Az ilyen gyerek parazitának számìt.
2023. máj. 17. 17:27
 49/77 anonim ***** válasza:
11%
Igen, csődtömeg. De nem azért, mert mamahotel van. Hanem mert 28 évesen nem dolgozik, még úgyse, hogy diplomája van. Pedig sok munkához elég az érettségi is.
2023. máj. 17. 17:27
 50/77 anonim ***** válasza:
38%

Én meg ezt a sok gyárlenézőt nem értem, meg akik ilyeneket írnak, hogy ne menjen oda dolgozni diplomával, stb - emberek, nem egy 20 évesről van szó!

A kérdésben szereplő személy 10(!) éve önálló embernek számít jogilag és ennyi idő alatt nem jutott sehova, nem kezdett semmit magával és a jelek szerint nem is akar. Érthető, hogy nem akar gyárba menni, senki nem akar, de ha 10 év alatt nem jutott el oda, hogy dolgozzon bármit is, milyen csodára vár még?

Mondjuk azt se tartom érdemnek, hogy 27 évesen végzett egyetemen, akkorra egy orvos végez, annak még nem lesznek elhelyezkedési problémái.

2023. máj. 17. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!