Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen gyermek kudarcnak...

Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?

Figyelt kérdés

28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.

Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.

2023. máj. 17. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
63%

Egyetértek az 54-es hozzászólóval!

Semmiképp ne menjen gyárba csak azért, hogy a fröcsögök megnyugodjanak, hogy másnak is xar és nem csak nekik.

Az ilyen szalag melók nem valók értelmes, gondolkodó embernek és igazából aki ilyen, az ott nem is bírja sokáig.

Persze, a szükség nagy úr.

De ha nem muszáj, akkor inkább ne..

A monoton melótól, egyféle mozdulatoktól van, akinek teljesen tönkre mentek a kézízületei, műtét lett belőle, más az állómunkától lett brutál viszeres, szintén műtét és sok embernek meg vérnyomás és szív problémái is alakultak ki az éjszakázás, össze-vissza beosztás, biológiai ritmus felborulása miatt.

A szalag meló nagyon nem emberbarát. Nem véletlen, hogy sosincs elég ember, és mindig rossz jel, ha már az ország másik végéből kell hozzá toborozni embereket...

Szóval csak azért nem kéne megrokkanni, hogy xy-tól megkapja azt a dicséretet, hogy de szorgalmas, dolgos gyerek.

Elhelyezkedni normálisabb helyre meg mindig nehéz annak, akinek nincsenek megfelelő kapcsolatai, megfelelő kisugárzása, megnyerő külseje, vagy piacképes végzettsége tapasztalattal.

2023. máj. 18. 09:25
 62/77 anonim ***** válasza:
19%

"Semmiképp ne menjen gyárba csak azért, hogy a fröcsögök megnyugodjanak, hogy másnak is xar és nem csak nekik."

Akkor üljön otthon és várja a csodát, az jobb :D Csak akkor nem kell családot tervezni meg utazást meg önálló életet, mert ha 10 év múlva is az anyja tartja el, nyilván felesleges vágyai bármire a vasárnapi csirkepörkőltön kívül.

2023. máj. 18. 09:38
 63/77 anonim ***** válasza:
79%

62-es: sehol nem írtam azt, hogy ne csináljon semmit...

De szerintem azért a gyáron kívül még akadhat más opció is!

Na, azt kellene megtalálnia.

2023. máj. 18. 10:04
 64/77 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom, 63-as, ha 10 év alatt nem sikerült találni semmit, vagy akkor legyen csak 1 év a diplomázástól számítva.

Azért legyünk őszinték, senki nem 28 éves pályakezdőket akar foglalkoztatni.

2023. máj. 18. 10:12
 65/77 anonim ***** válasza:
80%

64-es: nem tudjuk a részleteket, ezért kár ítélkezni!

Lehet, hogy tényleg depressziós a gyerek vagy szociális fóbiás stb - nem csak a lustaság lehet az ok.

De még ha a lustaság is, bármikor változtathat rajta és 28 évesen még fiatalnak számít, van diplomája, tehát azért még van remény.

Csak el kellene indulni valamerre.

2023. máj. 18. 10:16
 66/77 anonim ***** válasza:
14%

Mennyi idióta van itt. Persze, élősködjön, ne csináljon semmit, éljen a saját kis világába, mert nem tud elhelyezkedni diplomával. Nem kell lenézni a gyári melósokat sem, mert nem mindegyik buta.

Ez az oldal egyre több idiótát termel, akik lenéznek mást. Gondolom ti aranykanállal a valagatokban születtetek, és minden elétek volt rajta.

Kár belétek az étel meg a levegő.

2023. máj. 18. 12:02
 67/77 anonim ***** válasza:
73%

66-os: te valamiért nagyon berágtál, pedig szerintem nem ördögtől való az a gondolat, hogy ha megteheti, akkor ne menjen gyárba.

És mindenki azt írta, hogy igenis kezdjen magával valamit, de a gyár hosszabb távon nem megoldás és inkább kárára válik semmint hasznára.

Szerintem tanuljon egy jó szakmát és abban helyezkedjen el.

Több értelme lenne, mint egy gyári melóba belerokkanni..

És addig tegye meg, amíg a szülei mellett ezt megteheti, mert ha egyedül marad, akkor nagyon szomorú sors fog várni rá.

Én nem nézem le a gyári melósokat, hanem inkább csodálom, hogy képesek kibírni.

Persze gyár és gyár között is van különbség, de aki a soron van, annak mindenhol szpás.

Aki gyárban mondjuk raktásor-targoncás vagy karbantartó vagy valami műszaki szaki, az megint más.

De ezekhez mind kellenek speciális végzettségek és akkor már a helyzet sem olyan rossz.

Ezért javaslom a srácnak, hogy tanuljon ki valami szakmát, hogy soha ne kelljen szalag mellé állnia.

2023. máj. 18. 12:20
 68/77 anonim ***** válasza:
73%
Bocs, elírtam: raktáros-targoncás helyesen! :)
2023. máj. 18. 12:22
 69/77 anonim ***** válasza:
34%
Igen, a te kudarcod, mint szülő
2023. máj. 18. 14:48
 70/77 anonim ***** válasza:
80%
62-est valaki tarkón vághatná a valóéletben egy péklapáttal.
2023. máj. 18. 16:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!