Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen gyermek kudarcnak...

Egy ilyen gyermek kudarcnak és nem életrevalónal számít?

Figyelt kérdés

28 éves és még mindig a mamahotelt élvezi.

Nem dolgozik,nincsenek barátai az egyetlen érdem amit feltud mutatni h letett egy diplomat(1 éve végzett). A szakmajaban nem tud elhelyezkedni pályakezdőként de gyárba meg nem akar menni.

2023. máj. 17. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
13%
nem vele van a baj...hanem avval aki kezeli / neveli. ha ilyen a gyerekem idoben kiteszem koleszba hogy erezze milyen az elet
2023. máj. 17. 12:14
 32/77 anonim ***** válasza:
20%

Még a feltevés is felháborító, hogy kudarc lenne!!! Csak szimplán nem felel meg a mai társadalmi elvárásoknak: pénz, párkapcsolat, saját ingatlan.

Viszont nem csak ettől ember az ember. Sőt, ezek változó, múló dolgok. A kudarc messze nem itt kezdődik.

2023. máj. 17. 12:24
 33/77 anonim ***** válasza:
22%
30! Így van, a gyermektelen, meg akinek csak 1-2 gyereke van, az dögöljön meg szerintük.
2023. máj. 17. 12:53
 34/77 anonim ***** válasza:
27%

32: nem a pénz, a kapcsolat és a saját ingatlan a lényeg. Ez nem elvárás. De azért a semmittevés nem normális. Így mentálisan is nagyon gyorsan le lehet épülni.

Én éltem albérletben, egyedül, pár nélkül, nem is kerestem halálra magam. De volt normális munkám és nem függtem a szüleimtől. Tök jó időszak volt!

2023. máj. 17. 13:30
 35/77 anonim ***** válasza:
29%
Szüleire meg rá tartozik, ha nekik ez így jó, hát ő dolguk.
2023. máj. 17. 13:30
 36/77 Szervizmérnök úr ***** válasza:
39%

"Mamahotel" Amerikából származó kifejezés, ahol az élhetetlenségnek ez a formája nagy szégyennek számít és gúny tárgya. Az ilyen "gyerektől" bérleti díjat követel a szülő, hacsak nem akarja magát még jobban lejáratni, hiszen a poronty eleve szégyellni való, kudarc sajnos. Korrigálni annyit lehet, hogy elrugdosni dolgozni. Átmenetileg aludhat sátorban a kertben, olcsóbb bérért.

Az életrevalóság, életösztön egyébként nem nevezhető társadalmi elvárásnak. Az állatvilágban sem lehet így megmaradni, ha nem képes gondoskodni magáról az egyed.

2023. máj. 17. 13:46
 37/77 anonim ***** válasza:
82%
34: Már hogy ne ez lenne az elvárás. A kérdező szerinted miért érzi magát egy határ szerencsétlenségnek? Te látatlanban ráhúztad, hogy "semmittevő", pedig ez sehol nem volt leírva. Csak a fenti attribútumok alapján már egyből erre asszociáltál.
2023. máj. 17. 13:51
 38/77 anonim ***** válasza:
35%

Vannak sokan így, de én ezt nem nevezném életnek.

Amit írtak, hogy azért laknak otthon, hogy tudjanak spórolni az megint más.

De az illető huszonévesen, amikor ereje teljében kéne lennie, amikor meg kéne alapoznia az életét, az minden csak nem normális.

Persze ideig óráig lehet így élni, csak aztán egyszer a szülők is megöregednek, majd meghalnak, aztán néz majd az illető furán.

2023. máj. 17. 13:51
 39/77 anonim ***** válasza:
0%

Az apja miért nem tud egy kettő pofont leverni neki?

Lusta semmirevaló disznó! Össze kellene verni egyszer

2023. máj. 17. 14:15
 40/77 anonim ***** válasza:
80%

Milyen albérletben éltél egyedül, gyári melóból?

2023. máj. 17. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!