Sok szülő miért kényeszteti el a gyerekét már kisebb korában?
Figyelt kérdés
Megveszik nekik a legújabb iPhone-t, a PS5-öt már ilyen 9-10 éves gyerekeknek. Én is ismerek ilyen gyereket és elvonási tünetei vannak meg mindig visítozik meg ordibál. Szerintem ennek nem így kéne lennie.2023. márc. 27. 19:05
61/62 anonim válasza:
Remelem, hogy aki olyanokat ir, hogy a nyaralas elkenyeztetes, annak nincs gyereke es nem is tervez soha.
Milyen szulo lenne az ilyen, aki igy gondolkozik? Azert tulzasokba nem kene esni azt gondolom.
62/62 anonim válasza:
Nekem 4-5 évesen tetszett horvátországban az, hogy ehettünk tengeri herkentyűket, jó volt a tenger a búvárkodás is.Nem kell a világvégére menni ez igaz de azért a horvátország tengerpartja annyira nincs messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!