Nagyobb testvérektől kérdezem, milyen emlékeitek vannak arról amikor anyukátok a kisebb tesótokkal volt terhes?
Arról, hogy terhes, konkrétan nem sokra emlékszem, sőt😅
Annyi rémlik, hogy hallgathattam ahogy mocorog tesóm.
Onnantól van leginkább emlékem, hogy anyának be kellett mennie a kórházba, mert húgom bent maradt még legalább 1 hetet pluszban.
Apukámmal mosogattunk, hogy segítsünk anyának, hogyha hazajön ne kelljen itthon dolgoznia.
Majd bementünk a kórházba, adtan egy műanyag lovat-lómániás voltam/vagyok-tesóm azzal aludt, és olyan boldog voltam, hogy "Most tényleg hazahozták?! 🥺😭" "Ez a tesóm?"
Én tisztán emlékszem. 6 éves voltam, amikor a tesóm született. Végig emlékszem anyu terhességére, a nagy pocakjára is. Utolsó hónapban már táppénzen volt, és minden nap sétáltunk egy nagyot a lakótelep körül a parkban kettesben (október volt, volt egy hangulata).
Arra is emlékszem, amikor apu bevitte szülni, és amikor pénteken jöttem haza a suliból, már otthon volt ő is és a kistesóm is. Nekem nagy élmény volt, hogy a szemem láttára nőtt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!