Mit tegyek, ha anyám folyamatosan egyre jobban kisebb lesz a szememben, mert hagyja, hogy kihasználják és megalázzák?
A munkahelyén is folyamatosan szekálják, mert hagyja magát és könnyű préda mindenki számára. De a legjobban a testvére alázza folyamatosan. Anyám apja 29 évvel ezelőtt meghalt anyám születésnapján. Az anyám egyik barátnője egy régebbi képpel kívánt neki boldog szülinapot Fb-on, erre ilyet ír anyám testvére a kép ala: "Ma van a születésnapod, apád meg ott b.szik a temetőbe, remélem örülsz." (mintha anyám, tehetne arról, hogy meghalt)
Erre most karácsony alkalmából anyám felhívta, pedig mondtuk neki, hogy ne hívja, de ő úgy van, hogy inkább megalázza magát a karácsony szent ünnepén, és felhívta. Fel is vette hosszú csengés után, majd beleszól a telefonba, anyám mondta, hogy kellemes karácsonyi ünnepeket kíván, stb. erre elkezd olyanokat mondani, hogy: "Neked is kellemes ünnepeket te b...s b.....s k.....a, fel foglak jelenteni a gyámügyön, elperlem tőled a gyerekeket és akkor majd én fogom őket nevelni, és nem lesznek ilyen urig.....k, öld meg magad". Na én itt álltam fel, és nyomtam ki a telefont. Ha én nem teszem le, anyám meg most is ott ülne és hallgatná. Nem szólt neki vissza, mert nem mer. Sose mer senkinek visszaszólni.
És te ahelyett hogy mellette állnál és erősítenéd lelkileg, inkább elfordulsz és egyre jobban lenézed... Te sem vagy jobb a testvérénél, sajnálom édesanyádat hogy ilyen mérgező családja van.
Nem vagyunk egyformák, valaki erősebb lelkileg, és van aki gyengébb. A családnak az a dolga hogy egy összetartó szövetségként működjön, és felkarolják, támogassák, megvédjék a gyengébbeket, hiszen elvileg szeretik egymást vagy mi...
Ha édesanyám ilyen gyenge lenne lelkileg, én sajnálnám és kérdés nélkül kiállnék mellette, mindenkit elküldenék a tudodhová, aki bántani meri, nem állnék be én is a sorba alázni. Elképesztő.
hány éves volt anyud, amikor meghalt az édesapja?
feldolgozta a halálát? tragikus körülmények között ment el? okolja magát vajon emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!