Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha folyamatosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha folyamatosan csak próbálnak kihasználni?

Figyelt kérdés

3 éve nincs barátom és sok mindenkivel ismerkedtem az elmúlt időkben

Találkozgattam fiúkkal és amikor már úgy éreztem hogy érzek valamit mindig akadt 1 probléma nagy része mindig csak a kihasználásra ment mindenkiben csalódik és már nagyon rosszul esik...

Keresem magamban a hibát de úgy érzem hogy én mindent megteszek annak érdekében hogy össze jöjjön aki épp tetszik..

Az elején mindig úgy érzem hogy ők is komolyabban gondolják aztán kiderül hogy nem (természetesen nem feküdtem le egyikkel sem)

2019. okt. 24. 21:02
 1/3 Zsombi55 ***** válasza:
15%

Szerezz egy/még egy hobbit, hogy kevesebbet gondolkozz pasizáson, majd foglalkozz azzal ha 20-on túl vagy.

Amúgy valamennyire mindíg ki fognak használni mert mindenki azt csinálja.

2019. okt. 24. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
18%

Mindenki kihasznál,de egyikkel sem feküdtél le?

Akkor hogy használták ki, főztél mostál,takaritottál?

2019. okt. 24. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos ezzel te nem nagyon tudsz mit kezdeni. Nem akarlak elkeseríteni, de minél idősebb leszel, annál rosszabb lesz a helyzet. Sok mai pasinak a szex a legfontosabb, ha azt nem kapják meg pár randi után, simán továbbállnak, és keresnek olyat, akitől megkapják. Ma már nem divat várni egy lányra, ha nem teljesítesz, jön egy másik. Viszont nagyon jól tetted, hogy nem hagytad magad senkinek kihasználni! Hidd el, egyszer találni fogsz valakit, aki nem csak azért lesz veled, hogy lefektessen.
2019. okt. 25. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!