Sok szülő miért kényeszteti el a gyerekét már kisebb
korában?
Figyelt kérdés
Megveszik nekik a legújabb iPhone-t, a PS5-öt már ilyen 9-10 éves gyerekeknek. Én is ismerek ilyen gyereket és elvonási tünetei vannak meg mindig visítozik meg ordibál. Szerintem ennek nem így kéne lennie.
koszi 20as hogy idezel :) . es igen... az is termeszetes szerintem hogy egyszer van amit kap (jatek, ruha, konyv, stb) es egyszer van ami a vilagon a legtermeszetesebb es magatol jon penz keresett minden nelkul a torodes es szeretet...de itt nem errol volt szo. egyebkent igen, a gazdag szulok is torodnek es szeretik a gyerekuket...
2023. márc. 27. 22:04
22/62 anonim válasza:
"a vilagon a legtermeszetesebb es magatol jon penz keresett minden nelkul a torodes es szeretet...de itt nem errol volt szo"
De, szerintem erről is szó van itt. Mert vannak, akiknek nem jön olyan természetesen, magától, és érzik, hogy ez így nincs jól, na és ekkor kezdenek kompenzálni azzal, hogy megvesznek mindenféle hülyeséget is a gyereknek.
"egyebkent igen, a gazdag szulok is torodnek es szeretik a gyerekuket..."
Köztük is vannak mindenfélék, mint ahogy mindenféle anyagi színvonalon élők között is.
2023. márc. 27. 22:18
23/62 A kérdező kommentje:
Van olyan gazdag ember is, aki nem veszi meg a legdrágább dolgokat a gyerekének, de megtehetné
2023. márc. 27. 22:35
24/62 anonim válasza:
Kérdező, mire is akarsz tulajdonképpen kilyukadni?
2023. márc. 27. 22:37
25/62 anonim válasza:
Arra, hogy azért, mert valamit meg tudunk venni, még egyáltalán nem biztos, hogy jól tesszük, ha valóban meg is vesszük a gyereknek.
2023. márc. 27. 22:47
26/62 anonim válasza:
25. Akkor a 8. válaszában mire utalt? Mi az összefüggés közte és egy 10 éves között? Mert valami biztos van.
2023. márc. 27. 22:51
27/62 anonim válasza:
Azt sem tartom jónak, hogy egy pár éves gyerek sokszor már bejárja a világot. Később mi marad? Mi üti meg majd az ingerküszöbét? Ez csak költői kérdés
2023. márc. 27. 22:58
28/62 anonim válasza:
27.Az megtanítja arra higy nem csak egy kis buborék létezik. A világ, nyelvek, kultúrák, állatok, növények stb.. megismerése nem hiszem hogy kártékony lenne. És az se gyakori hogy valaki megunja az utazásokat.
De nem sok kisgyerek van aki bejárja a világot.
2023. márc. 27. 23:26
29/62 anonim válasza:
Na és az ilyen kölkökből lesznek az igazi beképzelt sz@rrágok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!