Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sok szülő miért kényeszteti...

Sok szülő miért kényeszteti el a gyerekét már kisebb korában?

Figyelt kérdés
Megveszik nekik a legújabb iPhone-t, a PS5-öt már ilyen 9-10 éves gyerekeknek. Én is ismerek ilyen gyereket és elvonási tünetei vannak meg mindig visítozik meg ordibál. Szerintem ennek nem így kéne lennie.

2023. márc. 27. 19:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
87%
Miért állítod be az ártatlan nyaralás mint egy negatív dolgot?
2023. márc. 28. 19:46
 52/62 anonim ***** válasza:
58%

"Miért állítod be az ártatlan nyaralás mint egy negatív dolgot?"

Hol mondtam, hogy negatív dolog? :D

Nagyon is pozitív - de ahhoz, hogy ilyen pozitív élményeket szerezzünk egy gyereknek, egyáltalán nem kell őt kocsiba vagy repülőre pakolni és elcibálni a világ túloldalára, mert számára nem attól lesz pozitív, hogy ott van a háttérben a Himalája, hanem attól, hogy azokkal lehet, akiket szeret, és hogy nem csak képernyőbámulással telik a napja, hanem homokvárat építhet meg rohangálhat - amit otthon ugyanúgy megtehetne.

2023. márc. 28. 19:52
 53/62 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy. A kérdés nem is erről szól hanem a mindenféle kütyükről.
2023. márc. 28. 20:00
 54/62 anonim ***** válasza:
3%
A kérdés az elkényeztetésről szól, amihez a kütyük mellett sokminden más is hozzátartozik, pl. ez is.
2023. márc. 28. 20:03
 55/62 anonim ***** válasza:
94%
A nyaralás nem elkényeztetés tehát semmi köze a kérdéshez. Az elkényeztetés az amikor soha nem mondasz neki nemet, vagy minden szirszart megveszel neki mindegy milyen drága.
2023. márc. 28. 20:14
 56/62 anonim ***** válasza:
14%
Nyaralás és nyaralás között is vannak azért különbségek. Vannak olyan nyaralások, amik az elkényeztetés kategóriához tartoznak, meg vannak olyanok is, amik nem.
2023. márc. 28. 20:26
 57/62 A kérdező kommentje:
Miért mentünk el más irányba?
2023. márc. 28. 20:29
 58/62 anonim ***** válasza:
2%
Az elkényeztetésről kérdeztél és arról beszélünk továbbra is, csak kiszélesedett a téma menet közben. (Nem én hoztam be a külföldi nyaralások témáját, de teljesen igaza van annak, aki ezt is elővette.)
2023. márc. 28. 20:33
 59/62 A kérdező kommentje:
De a nyaralás miért elkényeztetés?
2023. márc. 28. 20:34
 60/62 anonim ***** válasza:
15%
Lett egy minden mondatba belekötő ember, a 3 csillagos. Én meg nem tudtam nem reagálni a provokációjárja. De abbahagyom ✌️🙂. Ő meg csak nyomja a nyaralásellenességét.
2023. márc. 28. 20:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!