Sok szülő miért kényeszteti el a gyerekét már kisebb korában?
Az én szüleim is ilyenek. Nekem az első "igazi" telefonom egy narancssárga Navon telefon volt, mikor 9 éves voltam. Ennyim volt.
A kisöcsém most 7 éves. Van telefonja, laptopja (2 hét után megrendelték neki, nekem meg 5 évet kellett rá várnom) és xboxa is. Én sem értek egyet ezzel a dologgal, kifejezetten idegesít.
4-5 same :D
Én 4.osztályban kaptam telefont öcsém meg elsőben laptopot
Mert nem fogják fel, hogy milyen rosszat tesznek vele.
Mert azt hiszik, hogy ha nem vesznek meg mindent a gyereknek, amit csak tudnak, akkor szarszülők - holott épp akkor szarszülők, ha azt is megveszik, amit nem kéne.
Mert nem elég fontos nekik, hogy mi lesz a gyerekükkel, inkább azzal vannak elfoglalva, hogy mit fog szólni a szomszéd, ha nem veszik meg a gyereknek ezt vagy azt a dolgot.
Mert túlkompenzálnak azért, hogy nekik vettek meg mindent a szüleik.
Stb.
Mert sokan félnek a saját gyereküktől, akiknek ugye ma már csak jogaik vannak.
Pont szarnám le, hogy követelőzik, nálam ez a szó eleve nem létezik. Ha követel valamit, még akkor sem kapja meg, ha tényleg hasznos lenne. Kérni természetesen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!