43 évesen szült egy jóval fiatalabb pasinak, aki még terhesen elhagyta. Most itt vagyunk egy másfél szobás lakásban egy 1 hónapos kisbabával, akitől sem aludni nem tudok, pedig korán kelek, sem a barátaim nem tudnak feljönni, mert hangoskodás zavarja a babát, sem semmi mást és folyton veszekszünk anyával, mert nyaggat, hogy figyeljek a babára míh ő ezt vagy azt csinál, amire nem vagyok hajlandó, mert nem én vállaltam. Az ismerősök is cikinek tartják, hogy ennyi idősen a nyakába vett egy csecsemőt egyedül, csak ő nem veszi észre, hogy milyen gáz. Mikor ezt megmondtam neki azt mondta visszafogom kapni az élettől, hogy nem szeretem a testvéremet. De miért kéne nekem szenvedni azért mert ő hülye volt? Szóval gáz az egész helyzet. Hogy lehetne ezt kezelni?
59,az anya elköltözött a pasijához nem volt szüksége a gyerekére de miután otthagyta a pasija és teherbe esett egyböl jól jött hogy van egy másik gyereke de mégegyszer mondom keresse fel aki gyereket csinált neki és fizetessen gyerektartást és akkor hátha foglalkozik a gyerekével
2023. márc. 10. 19:00
62/91 anonim válasza:
Na most le leszek pontozva, de mi ez a hülyeség, hogy valaki magának szüli a gyereket? Fizikailag szinte képtelenség, hogy egy személy gondoskodjon a gyermekről fizikailag, anyagilag, minden tekintetben. Mindenki más, aki hozzájárul tulajdonképpen szívességet tesz? Mi van? Őrültség csak az anya felelősségének kikiáltani a babát. A pasit persze senki nem vonja felelősségre, azt is a brutálisan elhavazott anyának kell kijárnia. Ahonnan én jöttem, a család azért család mert hordozzuk egymás terheit és gondoskodunk egymásról. Ez nem is kérdés, eleve ez az egész csak így működik.
2023. márc. 10. 19:05
63/91 anonim válasza:
Ja, igen vannak olyan anyák is, akik születéskor lemondanak a gyerekükről, de ne kelljen már azért hálásnak lenni, mert nem adta otthonba!
2023. márc. 10. 19:12
64/91 anonim válasza:
Ezzel az erővel az unokaöcséd, vagy nagynénid, bárki gyerekét el kellene vállalnod, mert egy család vagytok?
Én pl soha nem szeretnék gyereket, másét meg végképp nem nevelném!
2023. márc. 10. 19:19
65/91 anonim válasza:
Nem otthagyta a gyerekét egy új pasiért, hanem külön költözött a felnőtt lányától. Utána meg visszament a SAJÁT lakásába.
2023. márc. 10. 20:04
66/91 anonim válasza:
65,és?akkor nem kellet a lánya most se keljen ha akkor külön költözött azt jelentette hogy ujj családot akart a nő a lánya nélkül de a nő hoppon maradt most meg a lányára támaszkodna
2023. márc. 10. 20:14
67/91 anonim válasza:
66-os
Jól van ezt egyszer már leírtad. Meddig hajtod még a sajátod?
2023. márc. 10. 20:17
68/91 anonim válasza:
Akkor lenne bajban a lány, ha tényleg nem kellett volna az anyjának. Akkor nem albérletbe ment volna a pasival, hanem kib...szta volna a francba a csajt.
2023. márc. 10. 20:19
69/91 anonim válasza:
Számomra az a felelőtlenség anyuka oldaláról, hogy amikor a baba érettségizik, 61 éves lesz...
2023. márc. 10. 20:23
70/91 anonim válasza:
68,akkor az anya is bajban lenne mivel még ennyi segitsége se lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!