Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Figyelt kérdés

43 évesen szült egy jóval fiatalabb pasinak, aki még terhesen elhagyta. Most itt vagyunk egy másfél szobás lakásban egy 1 hónapos kisbabával, akitől sem aludni nem tudok, pedig korán kelek, sem a barátaim nem tudnak feljönni, mert hangoskodás zavarja a babát, sem semmi mást és folyton veszekszünk anyával, mert nyaggat, hogy figyeljek a babára míh ő ezt vagy azt csinál, amire nem vagyok hajlandó, mert nem én vállaltam. Az ismerősök is cikinek tartják, hogy ennyi idősen a nyakába vett egy csecsemőt egyedül, csak ő nem veszi észre, hogy milyen gáz. Mikor ezt megmondtam neki azt mondta visszafogom kapni az élettől, hogy nem szeretem a testvéremet. De miért kéne nekem szenvedni azért mert ő hülye volt? Szóval gáz az egész helyzet. Hogy lehetne ezt kezelni?

23/L

2023. márc. 10. 15:26
 51/91 anonim ***** válasza:
70%
#49 vele lakik, támogatja anyagilag. Az anyja neki adta a lakást is, ahova visszaköltözött. EZ elég egyértelmű, hogy minden a segge alá van téve
2023. márc. 10. 18:31
 52/91 anonim ***** válasza:
12%
46,arrol beszéltem hogy az anya válalta hogy megszülje mind a 2 öt nem a gyerekek tehetnek róla hogy megszüljenek,szégyeldel magad hogy így gondolkozol hogy örőkbe fogadás meg utcára tevés
2023. márc. 10. 18:31
 53/91 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem meg magunknak szülünk!

Nem a testvér dolga nevelni, akkor sem, ha még nem nagykorú a nagyobb testvér.

Ugyanez fordítva is igaz, amikor valaki a nagyira sózza a gyereket!

2023. márc. 10. 18:36
 54/91 anonim ***** válasza:
18%
51,gondolom az anyuka a férfit választotta de miután a csávo ott hagyta a nőt a nő vissza ment a saját lakásába nem adta a gyerekének a házat csak ő a hapsihoz költőzött tehát nem rakta a segge alá a dolgokat, sok hasonló nővel akkik mostanság az új párjukat tartják fontosabbnak mint az előző házaságból született gyerekét de gondolom most jól jönne a gyereke segitsége de mikor elköltözött akkor nem gondolt rá hogy egyszer még szüksége lessz az elözőházasságábol született gyereke segitségére
2023. márc. 10. 18:37
 55/91 anonim ***** válasza:
0%
Mit akaról? Anyád legalább beellett. Te meg inkább lenyeled a 10+15 milliót. XD Pedig még lóvát is kaphatná érte, minél többet pujázól.
2023. márc. 10. 18:40
 56/91 anonim ***** válasza:
26%
48,az anya otthagyta és elköltözött a csávohoz,akkor le Szarta a gyerekét most hogy a csávo lelépet most még jól jönne az elözöházaságábol született gyereke segitsége???amikor elment a pasijához akkor nem kellet neki a lánya? Most még már kell???hogy van ez
2023. márc. 10. 18:42
 57/91 anonim ***** válasza:
32%

Én is erre gondoltam.

A nő megismerte a pasit, egyből lelécelt a gyereke mellől, mikor nem jött össze visszament:D

Azért ezt ne vegyük már úgy, mintha neki ajándékozta volna a lakást.

Ja, hát milyen jófej volt, hogy nem a lányát b-szta ki az utcára, mert pár hónapja megismert egy pasit..

2023. márc. 10. 18:44
 58/91 anonim ***** válasza:
22%
Faj, mi, hogy anyád 40 felett kellett valakinek, te meg 23 évesen a kutyának se ..
2023. márc. 10. 18:51
 59/91 anonim ***** válasza:
66%

52

"szégyeldel magad hogy így gondolkozol hogy örőkbe fogadás meg utcára tevés"

Miről beszélsz? Mit olvastál ki a szavaimból? 😂 Mondtam én, hogy ez így helyes? Mondtam, hogy ezt pártolom? Nem mondtam egy szóval sem, hogy helyes dolog lemondani szülés után a gyerekről. Csak felhoztam objektív példaként, hogy amúgy meg ilyen szülők is vannak a világban. S láss csodát a kérdező anyja nem ilyen.

Ja, és ha folytatnád a kötözködést, igen tudom, nem a gyerekek tehetnek arról, hogy megszülettek.

2023. márc. 10. 18:53
 60/91 anonim ***** válasza:
93%
Eddig csak a kérdező veszekedett az anyjával. Most meg már a válaszolók is egymásnak esnek, tök ismeretlen emberek problémái miatt.
2023. márc. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!