Más is "szégyelli, cikinek tartja" az érzéseit? Nem mutatja ki őket sosem? Több lenn
Én abszolút ilyen vagyok, semmi esetben sem mutatok érzelmet, mert attól félek hogy kinevetnének, amugy is egy férfinak erősnek kell lennie...
Nevetni meg ilyeneket szoktam persze, de sírni, érzésekről beszélni sosem, semmilyen körülmények között, senkinek. Pl: 2 közeli hozzátartozóm temetésén is csak álltam teljesen hétköznapi arccal...
Párom is ilyen volt, sokáig... és nagyon zavart!!
Ha kimutatta volna akkor nem mentem volna szét vele, akinek nem inge az... lényegéven én nem tudnám elképzelni az életem olyan mellett aki “érzéketlen”
Jajj az olyan iskolai fotózásokat én is rühelltem :D Én a tablómon konkrétan úgy néztem ki, mint akinek van egy plusz kromoszómája..
1. voltam
Na, én is ilyen vagyok, csak lányban. Nagyim temetésén "unott" arccal, fapofával. (Kaptam is érte megszólást...)
Bár én ezt arra vezetem vissza, hogy nagyon introvertált vagyok...
Egy lánytól pedig azt várják el, h bőgjön a romantikus filmeken, ne merjen megnézni egy horrort, stb.
Tehát a sztereotípiák mindenütt megvannak.
De szerintem ne parázz, ha egy férfi sír, az egyáltalán nem gáz (szerintem még aranyos/cuki is... itt most persze nem a 0-24 bőgőmasinára gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!