Más is "szégyelli, cikinek tartja" az érzéseit? Nem mutatja ki őket sosem? Több lenn
Én abszolút ilyen vagyok, semmi esetben sem mutatok érzelmet, mert attól félek hogy kinevetnének, amugy is egy férfinak erősnek kell lennie...
Nevetni meg ilyeneket szoktam persze, de sírni, érzésekről beszélni sosem, semmilyen körülmények között, senkinek. Pl: 2 közeli hozzátartozóm temetésén is csak álltam teljesen hétköznapi arccal...
Lineáris algebrán, miközben a vektorok lineáris függőségéről van szó, én csak mosolygok ott magamban a többiek közt :D szünetben beszélgettünk, egy barátom dolgozatra készült "énekből" és kérdeztem tőle, mire emlékszik :D
Best: hangfa
Szeringem fontosabb hitelesnek lenni, mint megfelelési kényszerben élni és mások véleményétől függeni.
Én kimutatom őszintén az érzéseimet, nem fojtom el őket.
A legjobb szűrő!
Ugyanis aki nem való mellém, úgyis lekoccol, nekem pedig eszem ágában sincs képmutatással magam mellett tartani olyan embereket, akik nem önmagamért szeretnek, hanem csak egy maszkot tudnának elfogadni, nem az önvalómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!