Rettentő cikinek találom a szerelemről való beszélgetés anyámmal! Mit lehet ez ellen tenni?
17 vagyok, már eléggé hosszú a bajszom, köreszakállam is eléggé látványosan nő. Nagyon kellene már egy rendes borotva, eddig hajnyíróval vágtam, nullással, emrt az nem olyan mint a baba sgge, de nem is lesz hosszú. kb 2 milis..
De nem állhatok úgy anyám elé, hogy anya! vegyél nekem egy borotvát...
Valamiért nagyon ciki..
Apa nem él velünk, egyedül élek anyával.
Ő (anya) anyauci kicsi fiaként "tart" engem, mindenben pátyolgatott, mindent helyettem csinált, és kb 15 éves koromig nem beszélt nekem a szexről és a nőkről. Természetesen én már addigra "mindent" tudtam az internetnek és a titkos barátnőmnek hála. (akit láttam meztelenül 14 évesen)
Ez a másik. Valamiért cikinek tartom, hogy a szerelemről beszéljek anyámnak...
Nem tudom miért..
Bármi kedveset mondok neki, vagy egszerűen csak elmondok neki valamit akkor annyira örül, hogy közben sír, ugrál, és puszilgat ölelget. Lehet, hogy emiatt tartok ettől? Ez valamiért nekem ciki....
1 éve van barátnőd, és még nem vitted haza?
Lehet, hogy elsőre meglepődik, és örülni fog, de minden csoda 3 napig tart, túl vagy rajta, és nem kell tovább titkolóznod.
Nagyon túlgondolod..
Fogod magad. Elmész a boltba. Bepakolod a kosárba a cuccot. A pénztárnál fizetsz.Távozol. Ennyi az egész.
Ha nincs pénzed, kiveszed anyu pénztárcájából, és a visszajárót visszateszed.
Amikor el akarsz majd költözni vagy nagyon más véleményed lesz, sok bajod lesz édesanyáddal. Nincs férfi a képben, emiatt rád van gyógyulva.
Hát nem. nem voltam még .soha. Mint írtam sosem kértek meg rá, szóba se került. 4 évig voltam felsőben magántanuló, 4 évig otthon voltam. Minek mentem volna el?
Anyaúgyis elmegy bevásárolni.. Magam miatt meg teljesen felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!