Miért megy nehezen a beszélgetés? MIt lehet tenni ez ellen?
Hány éves vagy? Ha olyan 18-20 alatt, akkor ez tök normális, majd kinövöd.
Mivel mindenki szeret magáról beszélni, szerintem kérdezgesd a beszélgetőpartneredet. Hol tanul/dolgozik, hol nyaralt, hol lakik, az milyen környék, milyen zenét/könyveket/filmeket szeret stb. Arra vigyázz, hogy ne legyél tolakodó, azt pl. ne kérdezd meg, jár-e valakivel.
Tiniként én is ilyen voltam, utáltam bárkivel kettesben maradni, mert nem jutott eszembe semmi, de ma már elbeszélgetek bárkivel.
25/N
Elöttem író nagyon jól leírta.
Az emberek szeretnek magukról beszélni.
Ha tök ismeretlen és kényes a csend, akkor érdemes pl az idöjárásról ami éppen van. "Hú ma olyan meleg van" vagy az éppen a szituról a partin "nagyon jó hangulatot csináltak stb..."
Ha ismerös és tudsz a beszélgetö partnerröl több mindent akkor kérdezgetheted de inkább általános kérdéseket, ne legyél tolakodó sem.
Ha nagyon ismeretlen akkor hogy hol lakik, mit csinál, és ilyen álltalános dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!