Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egyszerűen...

Mit csináljak ha egyszerűen nem megy a beszélgetés?

Figyelt kérdés

A párommal lehetetlenség komoly dolgokról beszélgetni. Az elején még persze lehetett,sőt ő akart sokat, de most hiába szeretnék, nem lehet. Amikor próbálkozok valami komolyabb témát felvetni, elmondani a gondolataim vagy valami problémát megbeszélni mindig csak helyesel és az egyik fülén bemegy a másikon ki. Amikor ezt próbálom megbeszélni vele, hogy beszélgetnünk kéne kicsit többet és nekem ez így rossz, az is átmegy rajta.

Megértem, hogy a férfiak nem szeretnek komolyak lenni, de ha a páromnak nem tudom elmondani amit szeretnék, akkor még is kinek tudnám?

Volt már valaki ilyen helyzetben?:-S

2011. jún. 20. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen van még más is ilyen helyzetben. Pl. én :(

Tudom hogy szeret imád a párom, de olyan nehéz vele beszélgetni, sőt egyszerűen lehetetlen.

Volt már, hogy fellázadtam, hogy akkor elhagyom ha ez nem megy, akkor is addig tudott eljutni, hogy jó jó igazam van pont. ....

Szóval segíteni nem tudok, hogy mit kéne tenni, viszont ha ez segít én is hasonló cipőben járok :S

2011. jún. 20. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
lehet azért megy be az egyik fülén aztán a másikon ki mert idegesítő vagy. elviseli a dumád ,de nem akar semmit se hozzáfúzni. sztem szakíts vele. mindkettőttöknek jobb lesz így.
2011. jún. 20. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
"Megértem, hogy a férfiak nem szeretnek komolyak lenni, ".Megint egy általánosítás..Ez nincs így.A barátodat vagy nem érdekli a problémád,vagy elbeszéltek egymás mellett.Esetleg mindkettő.Hosszú távon szétnyírja a kapcsolatot.
2011. jún. 20. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet semmit csinálni. Ő ilyen. Az exem is ilyen volt. Csak ő még ráadásnak mindenre "igen szivem igazam van, változtatni fogok" És persze semmi változás nem lett. Én meg egyre idegesebb, hisztisebb lettem aztán megkaptam hogy mert én mindig veszekszem azért nem akar beszélgetni sem....

Ma már tudom 2 év után, hogy ez tipikus "megszoksz vagy megszöksz helyzet"

Én nem tudtam megszokni, pedig nagyon szerettem de nem ment.

2011. jún. 20. 20:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha olyan idegesítő lennék ezen kívül nem lenne jó minden és nem lenne velem több éve :) Minden kapcsolatban kell beszélgetni néha,nem napi szinten szeretném nyúzni...
2011. jún. 20. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak az nemfigyel a másikra aki nem akar rá figyelni,nem szereti, vagy már azon gondolkodik,hogy lökné ki az életéből,és még az egyik beszél a másik meg se hallja mert a kifogáson ürügyön töri a fejét,hogy hogy tudná lerázni magáról.
2011. jún. 20. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit gondoltok, lányok én miért vagyok itt?
2011. jún. 20. 20:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem értem a férfiakat.. Ha meg akarna szabadulni tőlem akkor ezen kívül miért hordoz a tenyerén?
2011. jún. 20. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért mondod, hogy nem érted a férfiakat. Általánosítasz. Én a barátommal pl. folyton lelkizek, sőt:D Szóval attól még, hogy a barátod ilyen, nem minden pasi ilyen, sőt. Nekem is volt ilyen barátom, akivel egy értelmes mondatot nem lehetett megbeszélni, egy idő után meg is untam, és kidobtam.
2011. jún. 20. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem olvassátok el mindketten Allan & Barbara Pease: "Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők" c. könyvét. Sok hasznos dolog van benne mindkét nem számára, hogy megértsék a másik nemet - és saját magukat is. Ez az egyetlen pszichológiai tárgyú könyv, amit mérnök ismerőseim egymás kezéből kapkodtak ki...
2011. jún. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!