Mit gondoltok az alábbi beszélgetés (ek) ről?
Férfi: most nem fogunk kefélni, mert az csak egy kefélés lenne, és különben sem tudnánk abbahagyni
Nő: Oké,oké de nagyon felizgultam...
Férfi: Nem baj, nem kell azonnal, majd eljön a pillanat
Férfi: Azt akarom, hogy az enyém legyél egyedül
Nő: Ezt hogy érted?
Férfi: Dobd ki az összes udvarlódat, én legyek az egyetlen!
Nő: Micsoda? Miről beszélsz?
Férfi: Semmi csak gondoltam biztos sok pasi vesz körül téged.
Férfi:(később): Miért forgattad fel az életemet, ne tegyél tönkre 10 évembe telt mire megalapoztam a szakmai és magánéletemet, és miattad nem fogom felborítani.
Férfi: Szép vagy, nagyon jó alakod van, okos is vagy, egyszer még nagy ember leszel?
Ilyen emberrel már én is találkoztam. Annyi személyisége van, mint nekem cipőm és zoknim összesen.
Önző, akaratos, hazug, nagyképű és tiszteletlen. Mindig azt az arcát veszi elő, amelyikből a legnagyobb nyeresége származik az adott szituációban. Azt adja elő, hogy ő mennyit tesz érted és te használod ki őt. Persze ennek a fordítottja az igaz.
Ha te vagy a férfi, akkor szégyeld magad.
Ha te vagy a nő, akkor menekülj.
"Férfi:(később): Miért forgattad fel az életemet, ne tegyél tönkre 10 évembe telt mire megalapoztam a szakmai és magánéletemet, és miattad nem fogom felborítani."
ezzel elmondta, hogy csak a szeretője lehetsz
Az első rész gondolom az,amikor fűzött(dugni még nem akart,mertA:éppen nemibetegsége van B:nem volt ideje
A közepe durva.Egyértelmű,hogy azért említi az udvarlókat,mert ő se egy nőnél áll meg.
A később az egyértelmű:megkapta amit akart,aztán továbbálna
Az utolsó mondat a kegyes hazugság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!