Mit gondoltok az alábbi beszélgetés (ek) ről?
Férfi: most nem fogunk kefélni, mert az csak egy kefélés lenne, és különben sem tudnánk abbahagyni
Nő: Oké,oké de nagyon felizgultam...
Férfi: Nem baj, nem kell azonnal, majd eljön a pillanat
Férfi: Azt akarom, hogy az enyém legyél egyedül
Nő: Ezt hogy érted?
Férfi: Dobd ki az összes udvarlódat, én legyek az egyetlen!
Nő: Micsoda? Miről beszélsz?
Férfi: Semmi csak gondoltam biztos sok pasi vesz körül téged.
Férfi:(később): Miért forgattad fel az életemet, ne tegyél tönkre 10 évembe telt mire megalapoztam a szakmai és magánéletemet, és miattad nem fogom felborítani.
Férfi: Szép vagy, nagyon jó alakod van, okos is vagy, egyszer még nagy ember leszel?
"Férfi: most nem fogunk kefélni, mert az csak egy kefélés lenne, és különben sem tudnánk abbahagyni"
- Nem meri bevallani, hogy elkezdődtek nála az erekciós problémák, nem megy mindig akkor amikor szeretné.
"Nő: Oké,oké de nagyon felizgultam...
Férfi: Nem baj, nem kell azonnal, majd eljön a pillanat"
- Egyértelmű férfigondok, lehet hogy a prosztatával is baj van?
"Férfi: Azt akarom, hogy az enyém legyél egyedül
Nő: Ezt hogy érted?
Férfi: Dobd ki az összes udvarlódat, én legyek az egyetlen!
- a Pasi érzi, hogy nem tudja felvenni a versenyt a korodbeli fiúkkal. Szeretné, ha nem lenne összehasonlítási alapod! Sokat akar a szarka ...
"Nő: Micsoda? Miről beszélsz?"
Férfi: Semmi csak gondoltam biztos sok pasi vesz körül téged."
- Már hátrálna kifelé a kapcsolatból, ott a sok pasi válassz közülük, én meggondoltam magam, győzött a józan ész!
"Férfi:(később): Miért forgattad fel az életemet, ne tegyél tönkre 10 évembe telt mire megalapoztam a szakmai és magánéletemet, és miattad nem fogom felborítani."
- Úristen, most jöttem rá, hogy egy kis dug**ért elveszíthetek mindent, amit eddig felépítettem!Menekülééééés!
"Férfi: Szép vagy, nagyon jó alakod van, okos is vagy, egyszer még nagy ember leszel?"
- Figyelj, velem nem sokra mész, de ha ügyes vagy találsz magadnak mást, aki felkarol, aki bátrabb, mint én és ha majd a csúcson leszel, gondolj Rám. Arra, aki mindezt lehetővé tette Neked! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!