Lányok! Ti naponta beszéltek egymással vagy jobb néha ha pl 2 napig nem beszéltek? Nem hiányzik a másikkal való beszélgetés?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 18:52
1/6 anonim válasza:
Mármint a párunkkal? Mi minden nap váltunk minimum pár szót, pl msnen. Nekünk azt hiszem így jó. Terjedelemben ez lehet a két gyors mondattól kezdve a pár óráig. De nem halnánk bele ha nem beszélnénk minden nap, így alakult.
18/L
2/6 anonim válasza:
Párommal mindennap beszélünk telefonon amikor nem találkozunk, este pedig mindig van jó éjt sms :$
3/6 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy milyen a kapcsolatom az adott személlyel. Van olyan nap,amikor jobb egyedül lenni. De ha gond van általában szeretem ha a barátnőm ott van mellettem.
4/6 anonim válasza:
Mi is beszélünk minden nap. De van, hogy csak kb. fél percig terjed, csak hallani akarom a hangját, de volt olyan is, hogy felveszem, ő beleszól: szia, csak azt akartam mondani, hogy szeretlek, szia. :D Ez úgy 5 másodperc. Nem halunk bele, ha egy nap kimarad, csak az már furcsa érzéseket kelt.
21/L
5/6 anonim válasza:
Ha csak pár szót is, de mindennap! Amikor egyszer 1 nap kimaradt már rossz érzések gyötörtek, olyan elbizonytalanító...
6/6 anonim válasza:
Attól függ kivel... a párommal, vagy egy barátnőmmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!