Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Figyelt kérdés

43 évesen szült egy jóval fiatalabb pasinak, aki még terhesen elhagyta. Most itt vagyunk egy másfél szobás lakásban egy 1 hónapos kisbabával, akitől sem aludni nem tudok, pedig korán kelek, sem a barátaim nem tudnak feljönni, mert hangoskodás zavarja a babát, sem semmi mást és folyton veszekszünk anyával, mert nyaggat, hogy figyeljek a babára míh ő ezt vagy azt csinál, amire nem vagyok hajlandó, mert nem én vállaltam. Az ismerősök is cikinek tartják, hogy ennyi idősen a nyakába vett egy csecsemőt egyedül, csak ő nem veszi észre, hogy milyen gáz. Mikor ezt megmondtam neki azt mondta visszafogom kapni az élettől, hogy nem szeretem a testvéremet. De miért kéne nekem szenvedni azért mert ő hülye volt? Szóval gáz az egész helyzet. Hogy lehetne ezt kezelni?

23/L

2023. márc. 10. 15:26
 11/91 anonim ***** válasza:
80%

Manapság nincs semmilyen extra abban,ha valaki ilyen idősen szül. Ha zavar akkor menj te a barátaidhoz, nem kötelező nálatok lenni. Anyudnak támogatásra van szüksége, nem hisztire

Végső esetben koli/albérlet, így nem zavarnak

2023. márc. 10. 16:25
 12/91 anonim ***** válasza:
26%
Azért ne a kérdezöt hibáztasátok már azért hogy az anya nem ismeri a védekezést,amúgy ne ítéljük el a kérdezőt mert nem tudhatjuk hogy bánt bánik vele az anya
2023. márc. 10. 16:29
 13/91 A kérdező kommentje:
De ő nem stabil kapcsolatba szült ennnyi idősen. A hülye is tudta, hogy vége lesz mielőtt beleélhetné magát, ahogy azt is hogy a gyerek születését sem fogják együtt tölteni. A pasi csak 30 éves. Ez nem véletelnül alakult így, hanem anyám volt felelőtlen.
2023. márc. 10. 16:29
 14/91 anonim ***** válasza:
30%

23 evesen fixen nem babaztam volna en sem ilyen helyzetben, szep dolog ez a segitsuk egymast, de esetleg anya is gondolhatna a felnott lanyara, aki ha akarna babazni, mar reg szulhetett volna sajatot.

Persze annyiban segitenek neki, ha arrol van szo, hogy leszalad a boltba sajtert mert elfelejtette, addig figyeljek mar ra meg ilyesmi, ez oke, de ennyi.

Neked viszont kerdezo, ideje lenne elkoltoznod, nemtom hol laktok, de biztos van jobban fizeto melo, vagy a barataid kozul valakivel kivenni egy albit.

2023. márc. 10. 16:34
 15/91 anonim ***** válasza:
97%
És az apa mit szólt hozzá?nagy szüleid esetleg akik tudnának segíteni vagy a pasi szülei?apukádhoz nem tudsz menni?
2023. márc. 10. 16:36
 16/91 anonim ***** válasza:
76%
Ez csak átmeneti helyzet. Meg fog nőni az a baba és lehet még örülni is fogsz neki, hogy van egy testvéred.
2023. márc. 10. 16:41
 17/91 anonim ***** válasza:
98%
Hirdetnek szobákat is (nyilván lakótársakkal). Szerintem még az is jobb megoldás lenne.
2023. márc. 10. 16:45
 18/91 A kérdező kommentje:
A baba apja nem foglalkozik velük, mióta szétmentek nem is beszéltek, gyerektartást se fizet. A nagyszüleimből nagypapám már nem él, mamám idős, beteg. A pasi szülei amúgy sem fogadták el anyámat, őket se érdekli se ő, se a baba. Apámhoz nem tudok menni, mert az élettársa utál, meg amúgy is vannak a nőnek a gyerekei, azok is neveletlenek.
2023. márc. 10. 16:45
 19/91 anonim ***** válasza:
87%
Hát ezt jól ki fogtad,a gyermek nem tehet róla de attól hogy anyád be dölt egy szélhámosnak nem tehetsz róla de tesód se anyudal milyen a kapcsolatod?
2023. márc. 10. 16:50
 20/91 A kérdező kommentje:
Én valahol igazat adok a pasinak, elvégre egy 43 éves nő mégis mit akart egy 30 évestől? Amúgy jó volt a kapcsokatunk anyámmal, amikor összejött egy ennyivel fiatalabb pasival és még terhes is lett akkor csalódtam kicsit benne, de mióta megszült azóta nem bírom elviselni se a babát, se őt.
2023. márc. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!