Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Figyelt kérdés

43 évesen szült egy jóval fiatalabb pasinak, aki még terhesen elhagyta. Most itt vagyunk egy másfél szobás lakásban egy 1 hónapos kisbabával, akitől sem aludni nem tudok, pedig korán kelek, sem a barátaim nem tudnak feljönni, mert hangoskodás zavarja a babát, sem semmi mást és folyton veszekszünk anyával, mert nyaggat, hogy figyeljek a babára míh ő ezt vagy azt csinál, amire nem vagyok hajlandó, mert nem én vállaltam. Az ismerősök is cikinek tartják, hogy ennyi idősen a nyakába vett egy csecsemőt egyedül, csak ő nem veszi észre, hogy milyen gáz. Mikor ezt megmondtam neki azt mondta visszafogom kapni az élettől, hogy nem szeretem a testvéremet. De miért kéne nekem szenvedni azért mert ő hülye volt? Szóval gáz az egész helyzet. Hogy lehetne ezt kezelni?

23/L

2023. márc. 10. 15:26
 21/91 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerű a megoldás: 23 évesen te is felnőtt vagy már, vagyis költözz el, és élj saját életet. Akkor nem fog anyukád és a testvéred zavarni.
2023. márc. 10. 16:57
 22/91 anonim ***** válasza:
25%
És meddig voltak együtt?gondolhatta volna anyukád hogy egy 13 ével fiatalabb pasi nem fogja le kötni magát egy olyan növel aki közel az ötvenhez,és fiatal még hogy le kösse magát
2023. márc. 10. 17:08
 23/91 A kérdező kommentje:
Alig 1 évig. 6 hónap ismerettség után esett teherbe.
2023. márc. 10. 17:10
 24/91 anonim ***** válasza:
11%
Hát anyukád elég felelötlen hogy így válalt egy babát de mostmár nincs visszaút,nem vagyok rasiszta de a csávó nem roma véletlen?
2023. márc. 10. 17:12
 25/91 A kérdező kommentje:
Nem roma, és mi sem vagyunk azok.
2023. márc. 10. 17:15
 26/91 anonim ***** válasza:
76%
Sok párt ismerek ahol a férj a fiatalabb,és jól meg vannak.Te is járhatsz még így.Költözz el,ha nem tetszik.Elég beképzelt és hisztis vagy,nem körülözted forog a világ.
2023. márc. 10. 17:17
 27/91 anonim ***** válasza:
85%
Anyukád felelőtlen volt, te bunkó vagy. Otthon laksz, gondolom, ingyen, és szidod, magára hagyod. Azt megértem, hogy nem akarsz segíteni, de akkor a lakhatás se kelljen.
2023. márc. 10. 17:24
 28/91 anonim ***** válasza:
27%
26,27,álitsátok le magatokat,nem a kérdezőnek szülte a gyereket ha nem a pasinak meg magának,ne hogy már a kérdező legyen a hibás azért mert az anya nem ismerte fel hogy ilyen a pasi,
2023. márc. 10. 17:28
 29/91 anonim ***** válasza:
33%

Anyád nem csupán felelőtlen, de ostoba is.

23 éves vagy, próbálj valahogy külön költözni.

2023. márc. 10. 17:38
 30/91 anonim ***** válasza:
94%

"gyerektartást se fizet."

És milyen jogon nem fizeti? Fizetnie kéne? Perről volt szó?

2023. márc. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!