Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Baj, ha cikinek tartom anyámat?

Figyelt kérdés

43 évesen szült egy jóval fiatalabb pasinak, aki még terhesen elhagyta. Most itt vagyunk egy másfél szobás lakásban egy 1 hónapos kisbabával, akitől sem aludni nem tudok, pedig korán kelek, sem a barátaim nem tudnak feljönni, mert hangoskodás zavarja a babát, sem semmi mást és folyton veszekszünk anyával, mert nyaggat, hogy figyeljek a babára míh ő ezt vagy azt csinál, amire nem vagyok hajlandó, mert nem én vállaltam. Az ismerősök is cikinek tartják, hogy ennyi idősen a nyakába vett egy csecsemőt egyedül, csak ő nem veszi észre, hogy milyen gáz. Mikor ezt megmondtam neki azt mondta visszafogom kapni az élettől, hogy nem szeretem a testvéremet. De miért kéne nekem szenvedni azért mert ő hülye volt? Szóval gáz az egész helyzet. Hogy lehetne ezt kezelni?

23/L

2023. márc. 10. 15:26
 41/91 anonim ***** válasza:
71%
#38 és szerinted egy rossz döntés feljogosít valkakit, hogy így beszéljen az anyjáról? Az anyja konkétan a segge alá tesz mindent és még neki áll feljebb? De látom kb te is a kérdező agyi szintjén lehetsz, mert a birkázs meg az idiótázás megy, de a gondolkodás nem. Attól hogy nem neki szülte a gyereket még ő lakik az anyjával. Ha nem tetszik, lehet menni dologozni. Egy felnőtt nőnek nem kell az anyjával lakni, el lehet menni pénzt keresni. De persz az okoskodás meg az élősködés az megy.
2023. márc. 10. 18:13
 42/91 anonim ***** válasza:
31%

Arra azért kíváncsi lennék, hogy az anyja miből élne meg egyedül egy kisbabával, mert abból, hogy van lakása még a rezsit,kaját valamiből fizetni kell!

2023. márc. 10. 18:18
 43/91 anonim ***** válasza:
74%
#42 és szerinted a csaj aki magát se tudja eltartani majd eltartja az anyját meg a babát? Ráadásul azt mondta nem hajlandó segíteni, úgyhogy akkor pénzt se fog adni.
2023. márc. 10. 18:21
 44/91 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem dolgozom,én dolgozom, van keresetem csak ha albérletet is fizetnék akkor alig maradna pénzem. Nem ugyanaz mintha nem dolgoznék. Anya meg cseden van, szinte a rendes fizetését kapja, ami több mint az enyém, szóval tárgytalan a pénzadás.
2023. márc. 10. 18:24
 45/91 anonim ***** válasza:
79%
#35 kérdező: szégyellje magát anyád, hogy haza mert menni a saját otthonába, ugye? Még véletlenül sem te vagy az, akinek illene lassan önállósodni és elköltözni?
2023. márc. 10. 18:24
 46/91 anonim ***** válasza:
79%

39

"elmeháborodott"

Látom fogynak az érveid, így csak mocskolódni tudsz :)

Igen felnevelte, de otthonba is tehette volna a kérdezőt. Kirakhatta volna az utcára vagy a város szélére. Azt hiszed nincs rá példa? Nézz híreket. Nemrég egy 5 hónapos baba járt így.... Ez valahogy nem jutott eszedbe, látom.

Mivel felnevelte a kérdezőt, arra mondom, hogy akármekkorát is hibázott az anyja, akármennyire is felelőtlenül viselkedett, akkor se lehet vele tiszteletlen. Vagy nem tudom hogy vagy vele, de én tisztelem anyámban, hogy felnevelt, te nem?

2023. márc. 10. 18:26
 47/91 anonim ***** válasza:
65%
Magadat nem tartod cikinek?
2023. márc. 10. 18:26
 48/91 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom.. Nekem 13 évvel idősebb bátyám van, de az első perctől ahogy megszulettem foglalkozott velem és szeretett, kérés nélkül. Már 30 éves vagyok, de a legjobb kapcsolatunk van.

Ezt a magának szülte dumát felejtsétek már el, nem lehettek ennyire önzők. Régen a család osszetartott és segítették egymást. Most meg a saját anyaddal és testvereddel vagy ilyen..

Nem körülötted forog q világ. No letedre elég érzéketlen bunkó volt.

Attól hogy nincsenek együtt, és idosebb még a babának örül, te ugyis elmesz jó esetben nemsokára, maradt volna egyedül?

Én is 7 hónapra lettem terhes, azóta házasok vagyunk és szeretjük egymást, ez nem felelőtlenség. A korkulonbseg sem. Barmikor barkivel alakulhat így. De ne legyél paraszt.

2023. márc. 10. 18:27
 49/91 anonim ***** válasza:
65%
41,sehol nem írta a kérdező hogy a segge alá teszi a dolgokat,de ne hogy már a kérdező legyen a hibás azért mert az anya nem tudott gondolkozni az meg pláne felháboritó hogy nem pereli a férfit gyerektartás3rt
2023. márc. 10. 18:28
 50/91 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom dolgozik.

A segítséget a babázással kapcsolatban írta.

Ha 1,5 szobás lakásban éltek eddig, lefogadom nem milliomos az anyja, mert akkor nem albérletbe ment volna a pasijával.

Így viszont baromi felelőtlen bevállalni egy gyereket..

2023. márc. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!