Baj, ha cikinek tartom anyámat?
43 évesen szült egy jóval fiatalabb pasinak, aki még terhesen elhagyta. Most itt vagyunk egy másfél szobás lakásban egy 1 hónapos kisbabával, akitől sem aludni nem tudok, pedig korán kelek, sem a barátaim nem tudnak feljönni, mert hangoskodás zavarja a babát, sem semmi mást és folyton veszekszünk anyával, mert nyaggat, hogy figyeljek a babára míh ő ezt vagy azt csinál, amire nem vagyok hajlandó, mert nem én vállaltam. Az ismerősök is cikinek tartják, hogy ennyi idősen a nyakába vett egy csecsemőt egyedül, csak ő nem veszi észre, hogy milyen gáz. Mikor ezt megmondtam neki azt mondta visszafogom kapni az élettől, hogy nem szeretem a testvéremet. De miért kéne nekem szenvedni azért mert ő hülye volt? Szóval gáz az egész helyzet. Hogy lehetne ezt kezelni?
23/L
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az anyja miből élne meg egyedül egy kisbabával, mert abból, hogy van lakása még a rezsit,kaját valamiből fizetni kell!
39
"elmeháborodott"
Látom fogynak az érveid, így csak mocskolódni tudsz :)
Igen felnevelte, de otthonba is tehette volna a kérdezőt. Kirakhatta volna az utcára vagy a város szélére. Azt hiszed nincs rá példa? Nézz híreket. Nemrég egy 5 hónapos baba járt így.... Ez valahogy nem jutott eszedbe, látom.
Mivel felnevelte a kérdezőt, arra mondom, hogy akármekkorát is hibázott az anyja, akármennyire is felelőtlenül viselkedett, akkor se lehet vele tiszteletlen. Vagy nem tudom hogy vagy vele, de én tisztelem anyámban, hogy felnevelt, te nem?
Nem tudom.. Nekem 13 évvel idősebb bátyám van, de az első perctől ahogy megszulettem foglalkozott velem és szeretett, kérés nélkül. Már 30 éves vagyok, de a legjobb kapcsolatunk van.
Ezt a magának szülte dumát felejtsétek már el, nem lehettek ennyire önzők. Régen a család osszetartott és segítették egymást. Most meg a saját anyaddal és testvereddel vagy ilyen..
Nem körülötted forog q világ. No letedre elég érzéketlen bunkó volt.
Attól hogy nincsenek együtt, és idosebb még a babának örül, te ugyis elmesz jó esetben nemsokára, maradt volna egyedül?
Én is 7 hónapra lettem terhes, azóta házasok vagyunk és szeretjük egymást, ez nem felelőtlenség. A korkulonbseg sem. Barmikor barkivel alakulhat így. De ne legyél paraszt.
Gondolom dolgozik.
A segítséget a babázással kapcsolatban írta.
Ha 1,5 szobás lakásban éltek eddig, lefogadom nem milliomos az anyja, mert akkor nem albérletbe ment volna a pasijával.
Így viszont baromi felelőtlen bevállalni egy gyereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!