Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikortól számít "cikinek" a...

Mikortól számít "cikinek" a szüleinkkel élni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés annak okán fogalmazódott meg bennem, hogy valahányszor összefutok régebbi ismerőseimmel és rákérdeznek hol élek, a válasz után teljesen lesajnálóan reagálnak. 24 éves nő vagyok, tanulok és van egy nagyszerű állásom. Megtehetném, hogy elkoltozzek, de semmi értelmét nem látom, hogy magányosan, egyedül éljek, miközben lehetek a számomra legfontosabb emberekkel is. Fontos azt is hozzátennem, hogy a szüleim is így vélekednek, nem vagyok terhükre semmilyen szempontból. (nem vagyok ingyenélő, illetve nagy a ház, ezáltal mindenkinek megvan a privátszférája)
2021. febr. 26. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
83%
semmikortól. miért lenne ciki?
2021. febr. 26. 20:38
 2/70 anonim ***** válasza:
85%
Abszolút nem tartom cikinek. Jobb mint albérletet fizetni feleslegesen. Majd ha lesz egy komoly kapcsolatod, úgyis összeköltöztök, addig meg félre tudsz tenni legalább az önrészre.
2021. febr. 26. 20:43
 3/70 anonim ***** válasza:
81%

Mi a francnak fizetnel egy albit feleslegesen?!

Max feltekenyek, vagy azt a választ várnak H a pároddal élsz.

2021. febr. 26. 20:45
 4/70 anonim ***** válasza:
72%

30 evesen nekem mar ciki lett volna. 24 evesen koltoztem el, mert van parom, akivel csak kettesben akarok lenni, nem pedig szomszedban anyamekkal.

De ha nem lett volna, max 30 eves koromig eltem volna otthon, de lehet hamarabb is meguntam volna a banant.

2021. febr. 26. 20:47
 5/70 anonim ***** válasza:
77%

Nem ciki. Aki ezért bánt, lenéz, az adjon hálat az Égnek, hogy ő külön tudott költözni.

De amúgy, irigységből is mondhatnak negatív véleményeket rólad, mert pl nekik azért mégiscsak nehezebb az életük - ha csak nem gazdagok - , mert azért albérletet fizetni, vagy a hitelt, a rezsit, és már mindent maguknak kell csinálni, az sokkal nehezebb, mintha vki otthon lakik és azért megoszlanak a rezsi költségei és az otthoni munkák. :-)

2021. febr. 26. 20:51
 6/70 anonim ***** válasza:
78%
Én 30 leszek nemsokára, reggeltől estig elvagyok munkahelyen és a dolgaimat intézve, kb csak aludni járok haza. Mi a fenének szórnám el a fizetésem felét albérletre, amikor a szüleimnek van egy rohadt nagy lakásuk? Azért, mert mások lesajálnak? Hát tegyék, én meg közben megnyitom a netbankomat és gyönyörködöm a hónapról hónapra gyarapodó megtakarításomban.
2021. febr. 26. 20:57
 7/70 anonim ***** válasza:
80%
Kinek mi, én 22 evesen koltoztem el és nem azért mert ciki volt hanem mert szeretem hogy nem kell senkihez sem igazodnom és mert mindegy ki mit mond a teljes önállósodás akkor jön el amikor teljesen egyedül élsz, ezt nem rosszból mondtam de én pl így érzem jól magamat. 25 fölött azért én már furcsának tartom de nem cikinek csak furcsának.
2021. febr. 26. 20:58
 8/70 anonim ***** válasza:
24%
7 vagyok, lenézni nem néznék le senkit ezért, de nem kellene nekem egy olyan ember párnak pl aki otthon él.
2021. febr. 26. 20:59
 9/70 anonim ***** válasza:
87%

Cikinek egyáltalán nem ciki, de nem a legelőnyösebb felállás. Ha valaha elköltözöl, akkor elég későn fog hidegzuhanyként érni az önálló élet különböző nehézségei.

Úgy élj ahogy neked jó, ne az alapján, mások mit gondolnak.

2021. febr. 26. 21:02
 10/70 anonim ***** válasza:
76%
24 évesen egyáltalán nem ciki, egyetem alatt főleg nem
2021. febr. 26. 21:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!