A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?
Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...
Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.
A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.
Szóval nem érzed komolynak a dolgot és ezért nem akarod bemutatni. Értjük.
Akkor csak meg mondod anyádnak, hogy nem komoly és emiatt nem akarod bemutatni. Aztán vagy elfogadja vagy nem.
Véletlenül nem Erikának hívnak? 😀
A pasi viszont tervezne veled, te magad írtad. Akkor is költene rád, ha tudná, hogy csak hülyíted és nem akarsz tőle semmit - a pénzén kívül?
Nyilván nem. Ezért ködösítesz. Akár tetszik, akár nem: prosti vagy. Ezt mondd meg anyádnak. Garantáltan nem nyaggat többet, hogy mutasd be a pasit, és dicsekedni sem fog a továbbiakban.
Kissé szívtelen szerintem, hogy ő tervezne veled, és te tudatosan hülyíted.
Egyébként, ha az albérlet ár a probléma, esetleg egy barátnőddel vagy többel összeköltözhetsz.
Ha a barátod idősebb, mondjuk 40-50, különösen nem etikus hitegetni, mert neki gyerekvállalásra vagy családalapításra nincs sok lehetősége a kora miatt, neked viszont még lesz bőven.
Gondolom akkor egy család életébe is belemásztál?!
Viszont jól teszed, gyüjtöd a tapasztalatokat, amikor már az életedbe belép egy naiv pasi te leszel neki a mindene.
Ugyanis a mai világban többet érnek az "ilyen fajták", mint a tisztességes becsületes nõk.Tudod miért mert a családok életébe az ilyenek másznak bele,mint te is vagy.
Nem hülyítem, neki is mondtam, hogy egyelőre esküvőt, gyereket én még nagyon nem szeretnék. Élvezzük az életet, utazzunk, éljünk. Meg kicsit úgy érzem, hogy ő is azért mondja egy ideje, hogy legyen gyerek, mert a baráti társaságban két családnál is most lett baba és "mennyire cuki".
Együtt élünk, miért akarnék albérletbe menni?
Együtt éltek a lakásában/házában gondolom mindent ő fizet, éttermekbe hord esetleg mozi, kirándulások, ruhák stb. Hosszútávra nem tervezel vele, szüleidnek nem akarod bemutatni.
Te hogy jellemeznéd magad?
"Nem hülyítem, neki is mondtam, hogy egyelőre esküvőt, gyereket én még nagyon nem szeretnék."
Az "egyelőre" azt jelenti ebben a kontextusban, hogy most nem, de később valószínűleg igen.
Azt hozzátetted, hogy _vele_ nem tervezel esküvőt, gyereket? Mert ha nem, akkor hülyíted.
48:
"ti húszas éveitek elején az örökszerelmet kutattátok, azért randiztatok, hogy pár évek belül házasodjatok?"
Én nem akartam sose házasodni, de szerelemből kötöttem kapcsolatot, igen.
Egy parazita élősködő vagy.
Jellemtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!