Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom pénzt ad nekem,...

A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...

Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.

A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.

2023. jan. 31. 09:04
 61/119 anonim ***** válasza:
16%
15-s vagyok. Ertem amit mondasz de ne legyel ilyen korlatolt, hogy csak ingatlanban tudsz gondolkodni. Nem csak ingatlant lehet szerezni, mert az tenyleg nehez. ( Speciel nekem beszedhibas, lelki szegenysegben felnottkent) sikerult egy hitelmentes 3 eves ikerhazfelet venni PEST megyeben. 12 evnyi sporolas illetve nem megvonas, hanem csak ésszerű koltekezessel es figyelessel sikerult elernem. 2 gyermekem illetve 2 autom van. Es igen nagyon jo erzes, hogy magamnak koszonhetem. Azt tanacsolom ha mar raleptel a kitartottak taboraba legalabb legyen annyi strategiad h kivarod az 5 év ellettarsi viszonyt. Akkor automatikusan felezodik minden de gyanitom hogy 4.5 ev utan ki fog dobni. Aztan kezdhetsz mindent elolrol 30 evesen. A dontes a tied.
2023. jan. 31. 13:06
 62/119 anonim ***** válasza:
98%

"de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat"

Az esetleg nem merült fel benne, hogy nem lenne mit pletyiznie ha te nem mondanád el neki a dolgaidat?

2023. jan. 31. 13:06
 63/119 anonim ***** válasza:
92%
61: Még házassággal sincs ilyen feleződés Magyarországon!
2023. jan. 31. 13:07
 64/119 A kérdező kommentje:

Nem feleződik semmi automatikusan, főleg nem élettársi viszonyban. Maximum ha összeházasodnánk, akkor a házasságkötés utáni szerzemények lennének közösek, de ilyen nincs, hogy X évnyi együttélésnél nekem jogilag bármi közöm lenne az ő dolgaihoz.

Nem csak ingatlanról van itt szó, hanem mindenről. De felesleges ezt itt boncolgatni, mindenki másra vágyik, más igényekkel rendelkezik.

2023. jan. 31. 13:10
 65/119 anonim ***** válasza:
93%

Nem is tudom melyik a szörnyűbb....

Az, hogy Mo-n valaki lehet úgy "sugar daddy" , hogy nettó 6-800 ezer forintos fizetésből eltart maga mellett egy buta, fiatal lánykát

Vagy az, hogy most itt ez a lányka nem vallja be magának se, hogy pénzért kefél valakivel

2023. jan. 31. 13:11
 66/119 A kérdező kommentje:
Milyen 6-800 ezerről beszélsz? Sehol nem írtam pontos bevételt, vagyont. Ez nem tartozik a kérdéshez. De hidd el, bőven többe vagyok én neki, mint amennyit teszek a kasszához.
2023. jan. 31. 13:12
 67/119 anonim ***** válasza:
93%
És erre még büszke is vagy?
2023. jan. 31. 13:13
 68/119 A kérdező kommentje:

Ez tény, erre nem kell büszkének lenni. Csak gondoltam segítek rajtad, mert eléggé vakon vagy, ha szerinted 6-800 ezer forintból kényelmes életszínvonalon megélhet két ember. :)

Tudom tudom, most jön a habzószájas komment, hogy biztos hazudok, mert máshol családok élnek kevesebből... Mint írtam, mások az igények mindenkinél.

2023. jan. 31. 13:15
 69/119 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, azon gondolkodtál már, hogy ha kirúgod a sugar daddy-t vagy ő cserél le téged egy fiatalabbra, milyen lelkiismerettel fogsz belemenni egy normálisabb kapcsolatba ilyen múlttal?
2023. jan. 31. 13:19
 70/119 A kérdező kommentje:
A lelkiismeretemnek semmi problémája nincsen most sem. Együtt vagyok a barátommal, akit szeretek.
2023. jan. 31. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!