A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?
Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...
Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.
A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.
A stílus alapján ezt egy idősebb férfi írta ki.
De mindegy már lerágott csont minden héten ki van írva, vidd el mutasd be, ha van gusztosod a palihoz akkor ez semmi
Hogy ismerkedtetek meg?
Neked van/lesz egzisztenciád?
(Az eredeti családodtól vagy a végzettséged miatt.)
Hány éves vagy?
Találkozzatok házon kívül!
Ha ő úgyis csak anyukád van ennyire besózva és a barátod jómódú, hívjon meg titeket cukrászdába vagy ilyesmi.
Ugyanabban a városban lakik ő is?
Interneten, ismeretleneknek mégis hogy jönne át, hogy mennyi érzelem van a kapcsolatunkban?
Azért nem szeretném bemutatni, mert félek, hogy kínos lenne az egész. Nem tudom őt elképzelni a családommal, mikor sokszor még én is a plafonon vagyok tőlük 5 perc alatt.
Egy jó barátnőm mutatott be minket egymásnak még tavaly év elején. Azóta kb. elválaszthatatlanok vagyunk.
Mivel ő idősebb nálam, előrébb is tart az életben. De én is teszek azért, hogy szakmailag jussak valahová, nem az a tervem, hogy annyi felmutatnivalóm lesz az életben, hogy a barátnője vagyok.
22 éves vagyok, tavasszal leszek 23.
Az a baj, hogy csak én élek Budapesten, a családom messzebb él. 200+ km távra, így az annyira nem opció, hogy beugrunk egy kávéra... Ha hazamegyek, mindig 2-3 napra szoktam menni.
Ő komolyabban tervez(ne) velem, de én nem hiszem, hogy mi együtt öregednénk meg.
Ez már hányadik ilyen kamukérdésed, kérdező? Tényleg ugyanazok a részletek jelennek meg, mint az összes többinél.
Valld be, hogy kamuzol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!