Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom pénzt ad nekem,...

A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...

Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.

A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.

2023. jan. 31. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:
100%

35: És akkor ha ilyen jómódú, mért ne tudna kivenni szállást és nem vendégeskedni?

Kivesz szállást és vagy házon kívül találkozik anyukáddal, ahogy írtam, vagy elmegy hozzátok egy uzsonnára.

Esetleg minden nap, amíg ott van, anyukáddal is beszélget egy kicsit.

2023. jan. 31. 11:38
 42/119 anonim ***** válasza:
87%
Van családja a bácsinak? Nekem is volt olyan akit nem mutattam be otthon.azzal csak "gyakoroltunk"de egy éves kapcsolat?
2023. jan. 31. 11:41
 43/119 anonim ***** válasza:
95%

Akkor csak egy valamit válaszolj meg, ha megkérhetlek!

Ha nem tervezel vele hosszútávra, akkor most mégis miért vagy vele együtt?

Tényleg szörnyű világot élünk.

2023. jan. 31. 11:47
 44/119 anonim ***** válasza:
92%

Te egy sugarbaby vagy, a pasid meg sugardaddy.

Ha tetszik, ha nem, ha vannak érzelmek, ha nem. Ha nem így lenne, akkor nem neki köszönhetnéd az anyagi jólétedet, és nem fizetne semmi nagyobb volumenű dolgot!

2023. jan. 31. 11:58
 45/119 anonim ***** válasza:
96%
Nem azt írtad, hogy szereted, hanem, hogy vannak érzelmek. Már ebből éreztem, hogy nem igazán vannak. Anyádnak nem akarod bemutatni, mert tudod, hogy nem igazi működő kapcsolat, csak átmeneti dolog, nem is akarsz vele együtt megöregedni. Vagy sugarbaby vagy, vagy ha nagyon jóhiszeműek akarunk lenni, talán tényleg kicsit szereted, de annyira nem, hogy ne zavarjon a kora, szóval vele vagy, amíg a szenvedély el nem múlik (ha van), de tudod, hogy ez a kapcsolat nem tarthat örökké.
2023. jan. 31. 12:02
 46/119 anonim ***** válasza:
100%
3: itt: [link]
2023. jan. 31. 12:03
 47/119 anonim ***** válasza:
100%
Vannak érzelmek... mint embert szereted, de mint férfit nem. Biztos van vonzalom is. Na de ha tudod, hogy hosszú távon nem vele tervezel, akkor miért vagy vele?
2023. jan. 31. 12:10
 48/119 A kérdező kommentje:
Miért, ti húszas éveitek elején az örökszerelmet kutattátok, azért randiztatok, hogy pár évek belül házasodjatok?
2023. jan. 31. 12:12
 49/119 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatod anyádnak, hogy nem akarod bemutatni, mert úgy érzed, hogy ez csak átmeneti dolog, egy fellángolás, de hosszú távon nem fog működni.
2023. jan. 31. 12:13
 50/119 anonim ***** válasza:
91%
x47 Hát mert kell a pénz, az utazgatás, a szép ruhák stb. Cserébe hagyja a bácsinak, hogy dugja.
2023. jan. 31. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!