A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?
Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...
Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.
A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.
"Ő komolyabban tervez(ne) velem, de én nem hiszem, hogy mi együtt öregednénk meg. "
Szerintem nem kell többet mondani!😂
Figyelj, kérdező, elárulom neked, hogy ha anyád nem meséli senkinek, mint csináltok, akkor is mindenki tisztában van vele, hogy ha apádkorú pasival vagy, akkor vagy a pénzért dugsz vele vagy mert apakomplexusos proli vagy, esetleg mindkettő egyszerre.
Nyilván szerinted egyik sem, de ezt egészséges mentàlis állapotú ember tudja. Szóval nem akarlak megbántani, de az öreg pasi azzal jár, hogy sosem mosod le magadról, hogy pénzért vagy ilyen abnormális kapcsolatban, ez viszont azzal j@r, hogy később normális pasi biztos nem fog nálad próbálozni, mert nekik ciki ilyen nővel járni, akiről midnenki tudja, hogy apja korabeli dugta a jólétért.
Nem kell kiforgatni a mondanivalómat. :)
De ő pl. szeretné megkérni a kezem, én ősszel az összeköltözésre is nehezen vettem rá magam. Nekem jó ez így, hogy együtt vagyunk, elvagyunk, de esküvőben még nem gondolkoznék.
Szeretne gyereket, beszéltünk már erről is. Nem mondom, hogy én soha nem akarnék, de leghamarabb 6-8 év múlva, nem a közeljövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!