Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom pénzt ad nekem,...

A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...

Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.

A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.

2023. jan. 31. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 anonim ***** válasza:
96%

"Anyu Sugarbaby vagyok"

Szívesen

2023. jan. 31. 09:52
 12/119 anonim ***** válasza:
93%

"Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban."

Mert a pénzét szereted, nem őt.

2023. jan. 31. 10:03
 13/119 anonim ***** válasza:
95%
A leírásból ítélve anyád egy egyszerű ember, akinek fogalma sincs, mi is egy sugar kapcsolat, hogyan működik stb, úgyhogy nyugodtan beszámolhatsz a részletekről, semmit nem fog érteni belőle. Mondjuk ha utána a fél városnak elmeséli, hogy pénzel a pasid, jó eséllyel lesz valaki, akinek leesik, miről is van szó.
2023. jan. 31. 10:05
 14/119 anonim ***** válasza:
96%

Anyád szemében a kapcsolat: összecuccolás, esküvő, unokák.

Te szemedben a kapcsolat: a pasid pénzén utazgattok, jársz a fitneszterembe, körmöshöz, mindig dögös cuccokat veszel, mert tudod, hogy azt szereti. Jól megértitek egymást, mert kielégíti az inkább anyagi igényeidet és láthatóan ő is elégedett a kapcsolatotokban.

Ha anyukád megértené, hogy mit művelsz, elsüllyedne szégyenében.

2023. jan. 31. 10:16
 15/119 anonim ***** válasza:
93%
Nekem csak egy kérdésem lenne. Neked nincs ingered, vágyad arra, hogy saját EGYEDÜL megszerzett javaid legyenek? :O
2023. jan. 31. 10:20
 16/119 anonim ***** válasza:
100%

Az az érzésem hogy ennek a forgalomgeneráló kérdésnek csúnya öngól lett a vége. 😅

Már többen elmondták mi vagy konkrétan nem ismétlem meg.

2023. jan. 31. 10:24
 17/119 anonim ***** válasza:
9%

Annyira jó, hogy ha egy idősebb férfi segíti a barátnőjét anyagilag, akkor már egyből lekvázzák a nőt, meg ráaggatják, hogy aranyásó, meg sugarbaby, stb. Amikor meg itt sokan ideológiát csinálnak abból, hogy ők nem dolgoznak, mert a pasijuk eltartja őket, azzal ugye semmi gond nincs.

A kérdésre válaszolva pedig: szerintem itt nem is a barátod személye fő kérdés, hanem hogy mi a francnak kell kiteregetni a magánéletedet? Ezt kéne elsőnek tisztázni.

2023. jan. 31. 10:26
 18/119 anonim ***** válasza:
98%

Ugyanaz írja ezeket.

- tökéletes helyesírás, gondos fogalmazás

- a lány huszonkevés éves, általában egyetemista

- gazdag idősebb pasi, 40-50-es

- pénzeli, utaznak, vásárol neki

- "érzelmek vannak"

- anyuka mindig előkerül valahogy

A többit próbálja variálni, hogy ne tűnjön fel.

2023. jan. 31. 10:47
 19/119 A kérdező kommentje:

"Neked nincs ingered, vágyad arra, hogy saját EGYEDÜL megszerzett javaid legyenek? :O"

Amíg egy normális helyen lévő lakásnak a négyzetméterára Budapesten az egekben van, az átlagbérek pedig pályakezdőknél kb. a minimálbér szintjén állnak, addig nem nagyon áltatom magam azzal, hogy de jó lenne ezt önerőből megszerezni... Nekem nem ér annyit az "önállóság", hogy cserébe büszkén nyomoroghassak.

Igényem van arra, hogy a fiatal éveimet is boldogan töltsem, emlékeket és élményeket szerezve, ne azon izgulva, hogy nehogy beteg legyek az adott hónapban, mert az orvos+gyógyszerek költségeit nehezen tudnám kigazdálkodni...

Más vágyaim vannak, amiket a barátom boldogan teljesít.

Azért jó alacsonyan lehet itt a mérce, ha valaki szerint már azért is hazudik az adott kérdező, mert képes helyesen írni, fogalmazni.

Nem annyira egyedi az én esetem, nézz szét pár budapesti helyen ahelyett, hogy gyanúsítgatsz, alaptalanul...

2023. jan. 31. 10:55
 20/119 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem is a korkülönbség a fő gond, hanem az, hogy te saját magadat q_rvának tartod. Ha nem így lenne, akkor azon lenne a hangsúly, hogy ő a párod, a szerelmed és szeretnéd, hogy elfogadja őt a családod.

Azt írod van érzelem bőven, én kíváncsi lennék, hogy mégis milyen érzelem van, mert ezzel a körítéssel egyáltalán nem úgy tűnik.

2023. jan. 31. 11:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!