Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos-e a fiam háborgása?

Jogos-e a fiam háborgása?

Figyelt kérdés
Fiam párkapcsolata megszakadt, hazaköltözött hozzám. Amikor munkaszünetes napja volt, akkor a volt barátnője mellett is délig aludt, nem lehetett zavarni, vagy felkelteni. Most ráadásul váltott műszakban dolgozik (egészségügy), azt megértem, ha éjszakából jön haza, lefekszik, nyilván nem fogok porszívózni, amennyire lehet csendben vagyok. Én viszont nem tudok egész délelőtt semmit sem csinálni, mert nyugdíjas vagyok ugyan, de itthon is van dolgom, meg egyeltalán élek. Ma pl. nem éjszakás volt, 7-10-ig lábujjhegyen jártam, de 10 után elkezdtem söpörni, és a partvis odakoppant a bútorokhoz, vagy egy széket odébbtolva hangot adott a kövön. Kirohant a szobájából, és minden voltam, csak szép/jó nem, amiért nem hagyom aludni. Még most is azon dühöng, hogy majd holnap reggel 5-kor ő fog nekem lármát csapni. Elvárja, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen, és elrohant itthonról. Nem kamasz, 50 éves.

ma 17:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem jogos

Ejszakabol hazajon akkor persze aludjon nyugodtan.

De ha 10kor vegez hazaer 11re es alszik masnak delig???

Max 9 kor ebreszto mert ebedet fozok takaritok stb...

Nem fogok labujhegyen allni.

Ha nem tetszik elkoltozhet.

ma 17:58
 2/22 A kérdező kommentje:
1# Ha éjszakás 8-ra itthon van, 9-kor lefekszik, alszik délutánig, felkel, elmegy valahová, este lefekszik, és másnap megint délig alszik, mert ő tegnap éjszakás volt. Most valahogy így volt, tegnap reggal jött haza éjszakából.
ma 18:05
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem jogos. Ha nem tetszik neki, nyugodtan elkoltozhet. Ötven éves vagyok én is, anyám nyugdíjas, de hajnalban szeret kelni és akkor végezni a dolgát. Ha ott vagyok nála látogatóban pár hétre -külföldön élek- akkor képes órákig sötétben, csendben ülni a konyhában, hogy engem ne zavarjon. Amikor rajottem, hogy ezt csinálja, állítottam magamnak ébresztőt és mentem, hogy kavezzunk együtt, nem tudok aludni.
ma 18:10
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Nappal nemcsak a háztartáson belülről jöhet zaj, simán lehet, hogy mondjuk valahol a környéken építkeznek, fúrnak, flexelnek, vagy egyszerűen csak hangosan beszélgetnek vagy bármi, ilyenkor is felébred kiakad azokra, akik túl hangosak az ízlésének?

Az én párom folyamatos műszakban dolgozik. Ha éjszakás vagy késő estig dolgozik, akkor füldugót és szemtakarót használ, hogy nekem se kelljen sötétben botorkálni és teljes kussban maradni nappal, de azért ő se ébredjen fel miattam. Ez nálunk teljesen jól működik.

ma 18:16
 5/22 A kérdező kommentje:
A füldugó jó ötlet, fogom neki javasolni. Kérdés, hogy mit szól hozzá...
ma 18:24
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem jogos. Az mennyire opció, hogy elköltözzön? Egészségügyben szokott lenni szálló is. Ne kérj tőle elnézést. Mondd meg, hogy van egy életritmusod, a lakás a tiéd, te nem fogsz alkalmazkodni. Vagy megszokja vagy kívül tágasabb. Azt végképp ne hagyd, hogy rondán beszéljen veled, elvégre befogadtad.
ma 18:31
 7/22 Wambach-Bukosza Karcsi ***** válasza:
9%
A porszivoig olvastam
ma 18:44
 8/22 anonim ***** válasza:
10%
Ha a kamukat díjaznák, ez nem lenen dobogós :)
ma 18:52
 9/22 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha kamu lenne.
ma 18:55
 10/22 anonim ***** válasza:
69%
50 évesen takarodjon egy albérletbe, aztán ott alhat annyit mint egy grizzly.
ma 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!