Ha egy nő minden esetben látványosan kirakja a csöcseit és popsiját, akkor utána miért sivalkodik, ha őt az emberek ez alapján fogják megítélni?
Figyelt kérdés
Nem mindenkit szólnak meg ezért, van sok nő aki képes nyáron is a 30 fokban szolidan öltözni. Lengén, de mégis szolidan. Aki meg szándékosan k*rvásan öltözködik, az miért sértődik meg azon, ha aszerint is tekintenek rá?nov. 18. 13:20
1/9 anonim válasza:
Kérdés milyen ruhát vesz fel. Mert ha most ízlésesen öltözik csak szerinted kurwás szerinted érdekli, hogy te mit gondolsz róla? Nem te körülötted forog világ kérdező. XD
2/9 anonim válasza:
Azért mert valaki szeret kihívóan öltözködni még nem krva. Legyél tisztában a fogalmakkal. Egyébként a nőknek azért "kell" így öltözniük, mert a legtöbb pasinak ez tetszik. Ha szexi egy nő, és villoghat vele. Nem a szürke kisegerek után fordultok meg nem igaz?
3/9 anonim válasza:
Ja, "qrva" nem kell kapcsolatra, de baszni jó. Hát rohadjatok meg ti idióta "férfiak" akik így gondolkodtok!
4/9 anonim válasza:
Mert egy olyan liberalizált világban élünk, ahol mindenki mindenben csak az előnyöket szeretné, de azt erőszakkal tüstént, míg az előnnyel járó hátrányokat meg a jó öreg szőnyeg alá söprős módszerrel letagadni és ha ez mégsem sikerül, akkor rinyálni ezerrel, hogy mindenki csak bántja.
5/9 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli amikor dugig van a net magamutogató nőkkel, kényelmesebb ott nézelődni
6/9 A kérdező kommentje:
Én pont arról írtam, hogy nem ízlésesen öltözködik, kirakja mindenét közönséges módon. Szövegértelmezés miért nem megy? Pár tő mondatban le van írva az egész érthetően és világosan, te meg idejössz és még azt is kiforgatod? Milyen emberek pontozzák fel ezeket a válaszokat? Mi folyik itt? Meg mi az hogy én mit gondolok róla, hol szerepelt olyan egyáltalán a kérdésben? Hát van egy rossz hírem, az összes normális ember, férfi és nő is egyaránt k*rvás öltözéknek tartja azt, ami k*rvás öltözék. És ugyanúgy megvan róla / rólatok a véleménye. Ennek semmi köze ahhoz hogy én mit gondolok. És mire fel pontoztátok le az 5-ös ennyire? Ő az egyetlen, aki tényleg azzal foglalkozik, ami a kérdés tárgya. Hogy mi játszódik le egy ilyen ember fejében ilyenkor. Feleljetek!
nov. 18. 17:05
7/9 anonim válasza:
5-ös vagyok, azért pontoztak le mert nem teszik a nőknek hogy nem bámulom őket élőben inkább a könnyebb és kockázat mentesebb interneten nézek nekem tetsző csajokat.
8/9 anonim válasza:
Kit érdekel mit gondoltok.A szerintetek normális nők jobban pörögnek a faszon,mint a kihívóan öltözöttek nagy része.Rám mindig azt mondják ki vagyk öltözve.Mév egy lenge ndm kivágott ruhara is.Amugy te 20 éve meghaltal volna.Utoljára akkor lehetett normális kivágott felsőt kapni.
9/9 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz.
nov. 18. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!