Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar ezzel elérni vagy közölni? A srác, aki tetszik, és akivel sokszor szemeztem már, több alkalommal, látványosan megcsókolta előttem a barátnőjét, majd utána feltűnően felém is nézett.
Mert fogadod.
Mert belemesz.
Mert vevo vagy.
Stb.
En a 3. kerdesedre valaszoltam.
“Ha meg azt akarja közölni velem, hogy száljak le róla, mert foglalt, akkor miért folytatja a kis játékát velem ezután is?”
Es amugy az osszes kerdessre talalo a valaszom.
Köszönöm az eddigi válaszokat,bár sajnos a szokásos semmitmondó dolgok. De hát mit várok hapsiktól.
Miért szemezek valakivel, aki foglalt? Ezt addig nem érti valaki, míg nem került maga is ilyen helyzetbe.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen motívációt lehet amögött feltételezni, hogy szándékosan előttem csókolgatja a nőjét, hogy én lássam. Erre nem kaptam egy választ sem.
Jesszus. Hany eves vagy amugy? Ez tini kategoria!!!
Noveli az egojat!! Mi masert????!!!!! Komolyan!! Mit hittel, hogy bejossz neki, vagy tobbet erez irantad mint a csaja irant?
Nem es nem a valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!