Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar ezzel elérni vagy közölni? A srác, aki tetszik, és akivel sokszor szemeztem már, több alkalommal, látványosan megcsókolta előttem a barátnőjét, majd utána feltűnően felém is nézett.

Figyelt kérdés
Nem értem őt. Ha ilyen nagy a szerelem a barátnőjével, akkor miért szemezget velem már hosszú ideje? Ha meg azt akarja közölni velem, hogy száljak le róla, mert foglalt, akkor miért folytatja a kis játékát velem ezután is?
2018. aug. 2. 23:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem is volt az szemezés csak azt nézte hogy mi a fenét bámulsz, csak te értetted félre.
2018. aug. 3. 05:10
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Mit nem értesz? Tudja, hogy tetszik neked, hízeleg a hiúságának, hogy majd megpukkadsz, amiért nem lehet a tiéd, de eszébe sincs lecserélni a szép barátnőjét egy ilyenre. Azt akarja közölni, hogy nyugodtan csorgasd a nyálat, tudja magáról, hogy jó pasi, és túl jó is hozzád képest.

Te meg szànalmas vagy. Annyira be vagy rá indulva, hogy csúszol utàna a nedves puncin, mint valami csiga. Konkrét csíkot húzol magad után.

2018. aug. 3. 07:44
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

NEm hülyék a válaszok, hanem te nem tudtad elfogadni őket. Pedig ennyiről van szó, nőként is alá tudom támasztani.

Az én párom ezt akkor cisnálta (én pl észrevettem a nőjeként!),, mikor ennyire fetűnően emelgetett, csókolgatott, ölelt stb, hogy utána az exét nézte, aki kiviharzott..

Kiderült, hogy a kiscsaj nem tudott róla leszakadni és azután is mászott rá, miután mi összejöttünk. A párom azért öellgetett és csókolt előtte enynire, hogy észre vegye magát és ne másszon már utána, ha már velem van, mert nem akarta magát sem belekeverni ilyen dolgokban. (Ezt amúgy később tudtam meg.)

Másrészt gondolom azzal te is tisztában vagy, hogy ha egy pasi KOMOLYAN ÉRDEKLŐDIK irántad, akkor azt nem úgy mutatják ki, hogy eőtted nyalnak-falnak egy másik nőt, pláne a nőjüket. HA tényleg megmozgatnád őt - úgy értem belül is-, akkor inkább kerülné azt, hogy olyan képet mutassons neked, msizerint jó kapcsolata van. Ez gondolom nyilvánvaló.

Szóval nem látok semmiylen opciót arra, hogy te komolyna érdekelnéd, mert nincs ember, aki így viselkedik ilyenkor. ÉS hidd el, hogy nincs kivétel: ha a pasiról nem tudod eldönteni, hog aka-e, akkor általában NEM kar. HA akar, akkor előbb-utóbb egyértlművé teszi, amíg kétes jeleket is kapsz, addig csak amx bejössz neki külsőleg, hízeleg az egójának, hogy másnak is tetszik.

És miért ne hízelegne, mindenkinek jól esik, ha tetszik valakinek. A fentiből viszont 90%, hogy a barátnőjét nem fogja dobni érted, úgyhogy jó lenne ezt tudatostíanod magadban...

2018. aug. 3. 08:46
 14/19 A kérdező kommentje:

Én nem írtam,hogy hülyék a válaszok.

Mivel nem írtam le az egész történetet, ezért végül is mindegyik válasz igaz lehet a kérdésben lévő részinformációkra.

Még akár az is, hogy csorgatom a nyálamat pedig egy ilyennel, mint én soha nem állna szóba se.

Meg az is, hogy azért csinálja ezt, mert én nyomulok, levakarhatatlan vagyok, őrült rajongó szinte. Hát amúgy nem egészen a helyzet.

Meg az is igaz lehetne, hogy hülye ribi, akinek az ilyen hülyegyerekek tetszenek.

Mondjuk hülye az, aki itt tesz fel kérdést, nem?

Köszi mindenkinek a választ, még a trolloknak is.

2018. aug. 5. 01:11
 15/19 anonim ***** válasza:
16 eves lehetsz. Vegul kifundaltam. 😂😂😂
2018. aug. 5. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Ui: a kerdesed alatt egy troll valaszolo sem volt...kivetelesen.
2018. aug. 5. 01:20
 17/19 A kérdező kommentje:

Stílusom a legjobb nevű pfff felhasználónak:

Legalább 1 troll van itt azért, de van stílusa az biztos..

2018. aug. 5. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok de ti honnét tudjátok, hogy ki troll melyik kérdés troll meg ilyenek?
2018. aug. 7. 02:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Az troll, akinek minimum 5 centis varacskos bőre van, csorog a nyála és lehet, hogy kővé vélik reggelre, de nem biztos.
2018. aug. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!