Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem azt szeretném hogy megöleljen hogy tudom ezt elérni?
Egy jótanács: ne azt írd, hogy 13 éves vagy! Én is annyi vagyok, de a kérdéseket 15 évesként publikálom. :D Folyton lenéznek minket ezen az oldalon, és ez engem is nagyon idegesít!
Na, de visszatérve a kédésre: használd az én egyik - épp mozgásban lévő - projektemet! "Levél a Titkos Imádőtól" (igen, nevet kell adni az "akcióknak", mert ha már annyiszor próbáltad tudtára adni, ahányszor én, akkor név nélkül össze fogod keverni őket)
Ja, igen! A titkos imádó maradjon titkos, amíg a lány meg nem ismeri romantikus oldaladat! Én például remek színészi képességekkel vagyok megáldva ("Tanárnő, azért nincs kész a házim, mert az éjjel feltaláltam az időgépet és egy Veloczyraptor megette!"), ami ezesetben kapóra is jön. Próbálj megnyugodni, ne bámuld őt, végezd hétköznapi dolgaidat, vegyél mély levegő és igyál teát a megnyugvás érdekében, és ami talán a legfontosabb, de egyben legnehezebb is: érdeklődj a Titkos Imádója felé, mintha nem tudnád, hogy te vagy az!
Huh... de elfáradtak az ujjaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!