Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha foghuzas előtt be volt...

Ha foghuzas előtt be volt dagadva az arcom, majd utána egy nappal még mindig látványosan duzzadt, az normális?

Figyelt kérdés

Nem kellett volna az orvosnak valami antibiotikumot felirnia?

Először voltam ennél a magandokinal és cseppet sem volt szimpatikus a stílusa, szakmailag teljesen jó volt, ahogy huzta.

2019. szept. 5. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Antibiotikumot akkor írnak, ha valami szövődmény van. Ami most a szádban van, az sima seb, majd begyógyul.

Normális a duzzanat, nekem egy hétig volt hörcsögpofám húzás után, pedig nagykönyv szerint ment minden.

2019. szept. 5. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazából amíg duzzanat van a fog miatt,addig nem húzzák ki általában,hanem ekkor adnak antibiotikumot,hogy eltűnjön a gyulladás,és kihúzzák vagy kezeljék.Duzzanat,gyulladás esetén nem fejti ki teljesen hatását az érzéstelenítő,tehát sok esetben fájdalmas a húzás.De szerintem néhány napon belül el kell tünnie a duzzanatnak,ha nem keresd fel az orvost.
2019. szept. 5. 07:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igazából én is arra számítottam, hogy hazakuld kezelni, de nekem látott. Kérdeztem h így hatni fog-e,azt felelte hogy ő nem jós. Újat keresek. 🤔

2019. szept. 5. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem húztak már így nagyon felpüffedt orcámmal fogat....hát tényleg baromira fáj. Na de miért nem kaptál gyulladáscsökkentőt pl.:dalacin-t? Én anno kaptam.
2019. szept. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!