Ha foghuzas előtt be volt dagadva az arcom, majd utána egy nappal még mindig látványosan duzzadt, az normális?
Figyelt kérdés
Nem kellett volna az orvosnak valami antibiotikumot felirnia?
Először voltam ennél a magandokinal és cseppet sem volt szimpatikus a stílusa, szakmailag teljesen jó volt, ahogy huzta.
2019. szept. 5. 06:19
1/4 anonim válasza:
Antibiotikumot akkor írnak, ha valami szövődmény van. Ami most a szádban van, az sima seb, majd begyógyul.
Normális a duzzanat, nekem egy hétig volt hörcsögpofám húzás után, pedig nagykönyv szerint ment minden.
2/4 anonim válasza:
Igazából amíg duzzanat van a fog miatt,addig nem húzzák ki általában,hanem ekkor adnak antibiotikumot,hogy eltűnjön a gyulladás,és kihúzzák vagy kezeljék.Duzzanat,gyulladás esetén nem fejti ki teljesen hatását az érzéstelenítő,tehát sok esetben fájdalmas a húzás.De szerintem néhány napon belül el kell tünnie a duzzanatnak,ha nem keresd fel az orvost.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Igazából én is arra számítottam, hogy hazakuld kezelni, de nekem látott. Kérdeztem h így hatni fog-e,azt felelte hogy ő nem jós. Újat keresek. 🤔
2019. szept. 5. 08:36
4/4 anonim válasza:
Nekem húztak már így nagyon felpüffedt orcámmal fogat....hát tényleg baromira fáj. Na de miért nem kaptál gyulladáscsökkentőt pl.:dalacin-t? Én anno kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!