Azok a szülők miért vállalnak gyereket, ha nem tudják elfogadni, ha a gyerekük meleg?
Sok minden mást sem feltétlen fogadnak el.
Azért, mert előre nem lehet tudni, remélik, hogy semmi olyan nem lesz, amit nem tudnak elfogadni.
Amikor megcsinálják a gyereket,honnan tudják hogy a gyerek valaha meleg lesz(?)
Mellesleg én is kiakadnék,ha a fiam rezsó lenne.De hála istennek egészséges ember,gyönyörű unokám van.
aki nem tudja elfogadni az mit csinál(jon) a gyerekével (pláne ha kiskorú)? utcára teszi? addig veri amíg azt nem gondolja hogy "kiverte" belőle? eladja?
vagy ezt hogy gondoltad? ha te gyereked lenne meleg mit tennél vele a felsoroltakból? vagy netán az szülő-gyerek alárendeltségi viszonyt felhasználva érzelmileg, lelkileg, pszichológialig és anyagilag zsarolnád, terorizálnád, traumatizálnád ameddig el nem tud költözni? mindezt pusztán mert meleg?
remélem válaszolsz
Niki
csak ez épp nem választás kérdése, vagy az vagy nem, az ember (gyerek) ezt nem választja.
ez nem olyan hogy ma a ciklámen vagy épp a keki színű pulcsimat veszem fel
Niki
Az emberek nem azért vállalnak gyereket, hogy később ne tudják elfogadni. Valakinél becsúszik, vki meg szeretné családod. A többit már az élet generálja.
Nekem nem számítana, hogy meleg, leszbi, transz, amíg boldog és egészséges.
Csak nekem meg nem lehet gyerek...
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!