Ha egy meleg pár nevel egy gyereket, akkor az hogyan szólítja őket? Anya és anya, apa és apa?
Figyelt kérdés
aug. 5. 16:03
1/44 anonim válasza:
Anya és anyu, mama, mami. Apa és apu, api, papi, papa.
2/44 anonim válasza:
Gondolom az igazi nevükön, mert mást nem tudok elképzelni.
3/44 anonim válasza:
(Második vagyok)
Miért, akkor ha mindkét szülő a gyerek közelében van honnan tudják hogy kit hív a gyerek?
5/44 anonim válasza:
Nem nézel amerikai sorozatokat? Igen könnyű abból kikövetkeztetni pedig.
Ahogy írták fentebb. Apa, apu, apci, papa. Egy csomó nevet ki lehet találni. Engem hetero pár nevelt, de anyát mamcinak hívtam.
8/44 anonim válasza:
1 Ja, csak bírja szerencsétlen gyerek is megjegyezni, hogy melyikük melyik. Agyrém!
9/44 anonim válasza:
Nagyszülőből is kettő-kettő van az embereknek, és a gyerekek nem olyan hülyék, hogy elfelejtsék, ki melyik.
Tudom, vannak, akik Laci papának meg mitudoménminek hívják őket, nálunk nagyi és mama, papi és papa voltak. És nem felejtettük el, ki kicsoda.
10/44 anonim válasza:
Jobb mint intézményben, ahol ki vannak téve pedofiloknak.
Ha fideszes, még tisztára is mossák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!