Szülők! Akik kiraktátok meleg gyereketeket otthonról, mert nem tudtátok elfogadni, nem is hiányzik nektek a gyereketek azóta?
Figyelt kérdés
Anyukám nem tudta elfogadni, hogy meleg vagyok és 16 éves koromtól nagymamám nevelt emiatt. Azóta, 8 éve nem is találkoztam vele, mert nem egy városban lakunk. Mama próbálta békíteni a helyzetet, de anyum hajthatatlan volt és kijelentette, hogy nincs neki többé fia. Összetörtem! A héten a szülővárosomban jártam és tök véletlenül a boltban anyukám szembejött velem. Köszöntem neki, aki mint egy idegen mellett elment visszaköszönés nélkül. Látszott a tekintetén, hogy gyűlöl. Gyűlöl egy olyan dolog miatt, amit nem választottam, hanem csak úgy kaptam a sorstól. Ezeknek a szülőknek tényleg ennyire nem hiányzik a saját gyerekük?2023. jún. 17. 12:38
2/37 anonim válasza:
Nem nevezném szülőnek azt aki a saját gyerekét megtagadja bármilyen ok miatt.
3/37 anonim válasza:
Kár,hogy nem az én fiam vagy..
Együtt örültem volna a boldogságodnak,ha bemutattad volna a párodat.
Anyád nem szülő, csak világra hozott.
F
4/37 anonim válasza:
Nézd kérdező, mindenkinél van egy olyan dolog az életében, a felfogásában, az erkölcsi normaiban, ahol megszunik, sőt, akár gyűlöletbe is fordul a szeretete. Naivan hajlamos az ember azt hinni, hogy a szülő szeretete a gyereke felé valóban önzetlen és korlátlan, de a valóságban nem így van. A különbség csak annyi, hogy van akinél elég mondjuk annyi, hogy a gyerek hastancos akar lenni szivsebesz helyett, van akinél meg a jogerős, egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztott ítélet kell arról, hogy a gyereke pedofil sorozatgyilkos. A te anyadnak ezekszerint a homoszexualitás volt a limit. Nem, ilyenkor nyilván nem hiányzol neki, max az az éned, aki "azelőtt" voltál.
5/37 anonim válasza:
#4 Egy ilyen válasz szégyent hoz nem csak a válaszolóra, de minden rokonára, ismerősére is. Mégis kinek hiányozna egy ilyen nyomorult élőlény mint te, ha eltűnne a Föld színéről?
6/37 anonim válasza:
Bocsánat, de hiszem, hogy valódi a kérdés.
7/37 anonim válasza:
Én ilyen szülő vagyok. Sajnos az én értékrendembe nem fér bele ez. A fiam egy olyan életet választott, amit én nem tudok elfogadni és ha ezen nem akar változtatni, akkor nincs hozzám köze.
8/37 anonim válasza:
Az ilyen ember nem szülő, hanem egy gonosz, jellemtelen takony. Nagyon messzire kerüld őket.
9/37 anonim válasza:
Milyen vicces, hogy elírtam: nem hiszem.
Szerintem egy mélyen szenvedő ember nem ilyen levelet ír. Hosszabbat, összefüggéstelenebbet, őszintébbet. Ez egy nagyon világosan fogalmazott, szinte irodalmi levél. Azt elhiszem, hogy jót akarsz, de miért kitalált kérdésekkel, az emberek provokálásával akarod az általad elképzelt jót elérni?
10/37 A kérdező kommentje:
#10 Sajnos eléggé valós a helyzetem.
2023. jún. 17. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!