Szülők! Akik kiraktátok meleg gyereketeket otthonról, mert nem tudtátok elfogadni, nem is hiányzik nektek a gyereketek azóta?
Figyelt kérdés
Anyukám nem tudta elfogadni, hogy meleg vagyok és 16 éves koromtól nagymamám nevelt emiatt. Azóta, 8 éve nem is találkoztam vele, mert nem egy városban lakunk. Mama próbálta békíteni a helyzetet, de anyum hajthatatlan volt és kijelentette, hogy nincs neki többé fia. Összetörtem! A héten a szülővárosomban jártam és tök véletlenül a boltban anyukám szembejött velem. Köszöntem neki, aki mint egy idegen mellett elment visszaköszönés nélkül. Látszott a tekintetén, hogy gyűlöl. Gyűlöl egy olyan dolog miatt, amit nem választottam, hanem csak úgy kaptam a sorstól. Ezeknek a szülőknek tényleg ennyire nem hiányzik a saját gyerekük?2023. jún. 17. 12:38
11/37 anonim válasza:
8-as szégyelld magad.
Egy önző ember vagy remélem visszakapod az élettől azt, hogy a saját gyereked megtagadtad.
12/37 anonim válasza:
#8 A nyomorult apám is hasonló felfogású. Most egyedül pusztul meg és remélem, hogy már nincs neki sok hátra.
13/37 anonim válasza:
Jó út: olyan ember, aki képes boldogságban élni önmagával és másokkal úgy, hogy közben senki idegennek nem árt.
Rossz út: ha a fentiek bármelyike nem teljesül.
Kérdés, hogy olyan emberek mellett mint a szüleid, melyikre lett volna több esélyed.
14/37 anonim válasza:
Ez esetben mutass példát a szüleidnek, és fogadd el őket úgy, hogy ők nem tudnak téged elfogadni. 10-es voltam.
16/37 anonim válasza:
Kamu vagy nem kamu, ilyen helyzetet hozhat az élet, tehát így válaszolok.
Dacára annak, hogy inkább konzervatív elveket vallok, de csupán emiatt eszembe nem jutna a gyerekemmel megszakítani a kapcsolatot.
Egyrészt mert minden sejtemmel szeretem, másrészt nem tehet róla, ráadásul a szexualitása az a területe az életének, amihez semmi közöm nincs.
17/37 anonim válasza:
Miért lett törölve a válaszom? Csak azért, mert én nem követem a píszíséget és ki merem mondani, hogy én szégyenként élem meg?
18/37 anonim válasza:
Eddig sem lehetett egy odaadó anya. Olyan nincs hogy szeretem a gyerekem mindennél jobban aztán egy dolog miatt szóba sem állok vele. Engedd el. Sajnos ilyen anya jutott.
19/37 anonim válasza:
Aki ezért kirakja a (kiskorú!) gyerekét, az nem is szerette soha, így nem is hiányzik neki.
20/37 anonim válasza:
Aki szerint a kérdező anyja xar xemét, meg mindenféle jót kíván neki, az ugyan nezzen már magába. Mindenkinél van valami, ami kiveri a biztosítékot. A kérdező homoszexuális. Tehát férfi, aki egy másik férfivel képzeli el a szexet és úgy an block, az egész életét. Nincs ezzel semmi probléma, ugye. Mi lenne? Nade helyettesitsuk be a másik felet egy 14 éves fiúnak, egy 80 éves ferfinek, egy roma 14 éves kislánynak, egy 4 gyerekes 40es nőnek, akinél mind a 4 gyerek mástól van. Mindegyikotok simán elfogadná mindezt a saját gyerekénél? Mindenkinél meg van az dolog, ami neki elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!