Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Akik kiraktátok meleg...

Szülők! Akik kiraktátok meleg gyereketeket otthonról, mert nem tudtátok elfogadni, nem is hiányzik nektek a gyereketek azóta?

Figyelt kérdés
Anyukám nem tudta elfogadni, hogy meleg vagyok és 16 éves koromtól nagymamám nevelt emiatt. Azóta, 8 éve nem is találkoztam vele, mert nem egy városban lakunk. Mama próbálta békíteni a helyzetet, de anyum hajthatatlan volt és kijelentette, hogy nincs neki többé fia. Összetörtem! A héten a szülővárosomban jártam és tök véletlenül a boltban anyukám szembejött velem. Köszöntem neki, aki mint egy idegen mellett elment visszaköszönés nélkül. Látszott a tekintetén, hogy gyűlöl. Gyűlöl egy olyan dolog miatt, amit nem választottam, hanem csak úgy kaptam a sorstól. Ezeknek a szülőknek tényleg ennyire nem hiányzik a saját gyerekük?
2023. jún. 17. 12:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
13%
Hogyan várja el tőlem bárki azt, hogy elfogadjam a véleményét, ha az enyémet sem fogadja el? Sajnálom, de egy konzervatív környezetben éltem mindig és a homoszexualitás nem ezt a nézetet képvisel. Nálunk egy férfi és egy nő kapcsolata az elfogadott. Az a természetes, hiszen abból tud gyermek foganni. Két azonos nemű természetes módon nem tudja reprodukálni magát, ergo természet ellenes. Arról ne is beszéljünk, hogy amióta ennyire mainstreem lett ez az LMBT-zés mennyivel több fiatal választja ezt a hamis utat divatból.
2023. jún. 17. 13:43
 22/37 anonim ***** válasza:
12%
17, 20 teljesen jogos!
2023. jún. 17. 13:44
 23/37 anonim ***** válasza:
87%

Én is magam alatt lennék ha kiderulne, hogy a fiam meleg.. Életem végéig tartó fájdalom lenne. De ettől függetlenül nem mutatnam ki neki. Szeretném tovább ugyanúgy, csak fájna.

Sokan ezért élnek egyedül egyébként a melegek. Nem vállalják fel, inkább gondolják azt róluk életük végéig, hogy magányos farkasok... Vagy például kamu házasságot kötnek nőkkel és élik az életüket tovább férfiakkal.

Egyébként ok, hogy semmi köze a szülőnek a gyerek szexuális életéhez, de mégis nehezen lehet elképzelni, hogy két férfi szerelmesen összesimul.

2023. jún. 17. 13:45
 24/37 anonim válasza:
7%
Mai provokatív kamu kérdés pipálva :)
2023. jún. 17. 13:46
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
A nagymama milyen szuper csaj lehet! Le a kalappal előtte.
2023. jún. 17. 13:47
 26/37 anonim ***** válasza:
81%

Most őszintén,mennyivel jobb ha kamu házasságok vannak,mellette pedig csajoznak,vagy pasiznak?

Rengeteg ilyen van, apák, nagyapák szaladgálnak férfiak után.Lelkileg ez kinek jó így ?

Csak mert ugye a "családmodell"...Képmutatás mindenhol.Becsülöm,aki vállalja magát és nem lelki nyomoroncként éli az életét.

2023. jún. 17. 13:48
 27/37 A kérdező kommentje:

#10 Igen, ebben igazad van. Amúgy sem tudnék mit kezdeni, nem hinném, hogy változna a helyzet. Sokat gondolkodtam rajta, hogy a boltos összefutás után odamenjek hozzá, de aztán eszembe jutott az, hogy csak jobban fájna, ha másodszor is kirakna. Látszik rajta, hogy letett rólam végleg.

#24 Akik lekamuzzák a kérdést, csak azt kívánom, hogy sose tapasztalják meg azt, hogy a saját anyjuk elhagyja őket.

#25 Mama mindig azt mondta, hogy nem azt kell nézni, hogy kit szeretek hanem, hogy tényleg szeressem. Ő azt vallja, hogy a szeretet egy olyan dolog, ami fontosabb annál, hogy ki milyen nemű.

2023. jún. 17. 13:53
 28/37 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, sajnálom, hogy ilyen petesejtdonor jutott anyádnak, de az ilyen után ne teperj, azt sem érdemli meg, hogy pofán köpd, nem,hogy még teperj érte...
2023. jún. 17. 14:11
 29/37 anonim ***** válasza:
12%

Az egyik ember a másikat nem tudja boldoggá tenni. Sem szülő a gyerekét, sem gyerek a szülőjét, sem kedves a kedvesét. Max. ideig-óráig bódítani tudja. Egy darabig tart az eufória, aztán vége.

Azt tudod csinálni, hogy mindenkinek jót akarsz gondolatban, azt a jót, amit magadnak is, és akkor jól érzed magad, ha nem, akkor rosszul. Nagyon fog téged támogatni az összes terapeuta abban, hogy megtaláld a megfelelő bűnbakokat arra, hogy miért vagy boldogtalan: most a szüleid miatt vagy boldogtalan, később a párkapcsolataid miatt leszel boldogtalan, aztán a társadalomra fogsz haragudni, utána politizálásba kezdesz, és a másik párt lesz mindenért a hibás. Kb. ez időben fognak meghalni a szüleid. Ekkor Istent kezded utálni. Mindig lesz bűnbak.

Csak kezdj el jót akarni mindig, mindenkinek. Valami jó van abban, ami történt. Keresd meg!

2023. jún. 17. 14:12
 30/37 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyen nem szülő. Még egy állat is ritkán hagyja el a kökxkét
2023. jún. 17. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!