Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Akik kiraktátok meleg...

Szülők! Akik kiraktátok meleg gyereketeket otthonról, mert nem tudtátok elfogadni, nem is hiányzik nektek a gyereketek azóta?

Figyelt kérdés
Anyukám nem tudta elfogadni, hogy meleg vagyok és 16 éves koromtól nagymamám nevelt emiatt. Azóta, 8 éve nem is találkoztam vele, mert nem egy városban lakunk. Mama próbálta békíteni a helyzetet, de anyum hajthatatlan volt és kijelentette, hogy nincs neki többé fia. Összetörtem! A héten a szülővárosomban jártam és tök véletlenül a boltban anyukám szembejött velem. Köszöntem neki, aki mint egy idegen mellett elment visszaköszönés nélkül. Látszott a tekintetén, hogy gyűlöl. Gyűlöl egy olyan dolog miatt, amit nem választottam, hanem csak úgy kaptam a sorstól. Ezeknek a szülőknek tényleg ennyire nem hiányzik a saját gyerekük?
2023. jún. 17. 12:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
77%
Nagymama helyében szóba nem állnék a lányommal.
2023. jún. 17. 15:31
 32/37 anonim ***** válasza:
72%

Anyád egy idióta.

Nagyid gondolkozik normálisan.

2023. jún. 17. 16:39
 33/37 anonim ***** válasza:
66%

Ha olyan lányom lenne, mint anyád, kitagadnám.

Majd megkapja a méltó büntetését, ne félj. Te majd idős korában szarod le őt, mész el mellette. Egyedül döglik meg a kórházban vagy otthonban. Én a temetését sem fizetném.

2023. jún. 17. 18:55
 34/37 anonim ***** válasza:
29%
Végül is nem kérdezel, hanem azt szeretnéd, ha szidnánk az anyádat?
2023. jún. 17. 19:05
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes szülő ezért nem teszi ki a gyerekét.
2023. jún. 18. 00:41
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy ilyen anyukád van aki képes csak ennyi miatt kitagadni.
2023. jún. 18. 08:55
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sajnálom, kérdező. Én javaslom, hogy menj el pszichológushoz, mert egy ilyen traumát, hogy megtagad a saját anyád, nagyon nehéz lehet feldolgozni, a későbbi párkapcsolataidra is kihathat.

Nekem is meleg a gyermekem, kezdettől fogva elfogadom, számomra ez a természetes és el sem tudom képzelni, hogy valaki emiatt megtagadja a saját gyermekét.

2023. jún. 20. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!