Hogyan doogozznátok/dolgoztátok fel,hogy a gyereketek meleg,leszbikus?
Elméleti kérdés.
Még nem vagyok apuka,de elgondolkodtam,hogy mi lesz,ha a jövőbeli gyerekem meleg/leszbikus lenne.
Nyílván (még ha nehezen is) elfogadnám,viszont őszintén szólva letaglózna.
Ti hogy reagálnátok hozzá?
Légyszi,ne támadjatok,hogy mekkora egy homofob köcsog vagyok.
Nem kell ennek feltétlenül örülni, vagy nem örülni, a válaszok köre talán kicsitle van szűkítve.
Ma már nem a boszorkányüldözés korában élünk, persze vannak emberek, akik ma is visszahoznák ezt a hozzáállást, de a helyzet az, hogy kultúrától függetlenül a világ minden táján születnek melegek, úgyhogy ez úgy látszik, hogy az emberi természet része. Nem nagyon lehet ellene mit tenni. Mindig is sekélyes embereknek tartottam azokat akik ennek a tulajdonságnak túl nagy jelentőséget tulajdonítanak. Emiatt kihalni sem fog az emberiség, vannak heterók is, akik nem csinálnak gyereket. De ha szeretnéd, hogy valaki mindenképp továbbvigye a családfát, akkor legyen több gyereked.
Ha a lányom leszbikus lenne, én esküszöm örülnék.
Ha a fiam meleg, költözne.
Nekem eszembe sem jutna, hogy van mit "feldolgozni", ez magánügye. LEgfeljebb annak örülnék, hogy megbízik bennem annyira, hogy elmondta - ugyanis erre sem köteles.
A megadott válaszok közül egyikkel sem tudok egyetérteni, hoányzik az "elfogadnám" minden egyéb bövítés nélkül.
Semmi problémám nem lenne ebből.
Ez már any anyaméhben eldől, szóval ezen nincs mit gondolkodni.
Ugyan úgy a gyermekem lenne, lényegtelen kivel érzi magát jól az ágyban, mert ez az ő dolga.
Nekem az lenne továbbra is a fontos, hogy egészséges és boldog legyen. A párjától meg csak annyit várnék el amit minden hetero kapcsolatban :szeresse és becsülje meg a gyermekem.
Nem nagyon illik egyik lehetőség sem az én válaszomra, de bejelöltem a hozzá legközelebb állót.
Én pont annyira örülnék neki, ha meleg (vagy hasonló) lenne, mintha hetero.
Azaz - a dolog pozitív értelmében - nem érdekelne. Találja meg a párját és legyen boldog, engem ez érdekel.
Hiányolom azt a válaszopciót, hogy ,,Simán csak elfogadnám". Örülés/nem örülés nélkül. Vagy te külön annak is örülsz, ha hetero? Vagy ha fiú/lány? Vagy ha kék a szeme?
Ha meleg/leszbikus, akkor ez van. Kész. Párt találni kicsit nehezebb lesz neki, és el kell viseljen sok ember részéről pár megvető pillantást, de ennyi. Nekem semmi bajom sincs a melegekkel/leszbikkel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!